kako je ne voleti?

Ne krije svoje mišljenje: Konstrakta se osvrnula na komentare Ace Lukasa i poređenje sa Sarom Jo

1

Dani prolaze otkako smo dobili novu predstavnicu Srbije na Evroviziji, a pomama za Anom Đurić Konstraktom se ne smiruje, kao ni komentari o njenom nastupu.

foto: RTS printscreen
foto: RTS printscreen

Srbija i Evropa pevaju "In corpore sano", pesmu kojom je Ana Đurić Konstrakta ubedljivo odnela pobedu na Pesmi za Evroviziju 22, a javnost ne prestaje da komentariše nesvakidašnji nastup za koji se nadamo da će nam doneti uspeh na najpopularnijem muzičkom takmičenju Starog kontinenta.


Ana Đurić obratila se predstavnicima medija nakon velikog uspeha, a od tada nije bila previše pričljiva, niti se mnogo oglašavala putem medija. Ipak, njeno ime je svuda – svi pišu i pričaju o njoj, a komentarisali su se i konkurenti.

 


Naime, Sara Jo, Anđelina i mnogi drugi učesnici Pesme za Evroviziju čestitali su Konstrakti i izrazili joj divljenje, a oglasio se i Aca Lukas, koji nije oduševljen pobednicom.


Pesma mi se ne dopada, zato što je bilo mnogo boljih. Da sam ja prao noge na bini, možda bih pobedio – rekao je pevač.

 

Aca Lukas
foto: Nemanja Nikolić

Konstrakta je sada kratko pričala s novinarima i osvrnula se na ovaj komentar.


To mi je bilo zabavno, mislim da bi bilo još bolje da sam mu ja prala noge u lavoru. Takođe bih rekla da nisam sigurna da je to Lukas izjavio, znamo kako funkionišu stvari i ko kome šta plasira u medije. Tako da ja ne znam da li je on to zaista rekao, ali šta god, mislim, zabavno mi je, duhovito – rekla je pevačica kroz osmeh za Blic.

 

Konstrakta, Beovizija 2022.
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Konstrakta se osvrnula i na to što je Sara Jo bila favorit i na komentare da je Sara uložila ogroman novac, a ona samo 300 dinara u svoj nastup.

 

Sara Jo, Sara Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Meni se ne sviđa komentar, mislim da nije lepo dovoditi u paralelu ta dva nastupa. Sara je toliko profesionalna i ono što je super je da je ona svesno uradila pesmu za takmičenje, vrlo svesno radi svoj posao i mislim da to treba da se podrži. Imamo jednu Saru Jo, podržimo je. Mislim da je to u redu, ovo je drugi pristup, prosto, na taj takmičenju je prošao taj – zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker