simpatičan detalj

Za sve je "kriva" svekrva: Konstrakta podelila POSEBAN RITUAL koji prethodi svakom njenom izlasku na binu

0


Srpska predstavnica na Evroviziji ispričala je malo poznat detalj o tome šta ima sa sobom svaki put kad stane na scenu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je tek ovih dana u centru pažnje domaće javnosti, Ana Đurić Konstrakta je ime koje je odlično poznato ljubiteljima dobre muzike. Ona je od 2006. godine članica grupe Zemlja gruva!, dok je pre toga bila u bendu Mistakemistake i iza sebe ima veliki broj uspešnih koncerata širom regiona.


Malo je poznato da sa sobom na sceni uvek ima svoje male dragocenosti — poseban nakit. U pitanju su tri zlatna prstena koje ritualno stavlja i nosi svaki put kad nastupa.

Stari su stotinak godina, a dobila sam ih od svekrve — otkrila je Ana, koja je od 2009. godine u braku s arhitektom Milanom Đurićem, s kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu.

 

Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta
foto: RTS printscreen

U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala da li je ovo njegov/njen karakter ili faza. Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta — rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.


Ona je otkrila i da su među njenim interesovanjima etarska ulja, kojima se prilično posvetila.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


U slobodno vreme učim o etarskim uljima, poslednje dve godine. Potpuno novi univerzum za mene. Navučena sam na dejstva i mirise. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju. Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini — istakla je Konstrakta.

 


 

makonda-tracker