jasna je

Ništa nije prećutala! Sara Jo se konačno oglasila posle PORAZA na Pesmi za Evroviziju

3

Pevačica se oglasila na društvenim mrežama i jasnim rečima i porukom opisala kako se oseća. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Na festivalu Pesma za Evroviziju '22 sve vreme na kladionicama su sa najvećim kvotama bile Anđelina, Zorja i kao glavni favorit izdvojila se Sara Jo. Međutim, na samom finalu došlo je do preokreta te je Konstrakta odnela pobedu, a Jovanovićeva je ostala drugoplasirana. 

 

Na društevnim mrežama već je počelo trvljenje oko toga da li je Srbija dobro izabrala, a dugo se čekalo i zvanično saopštenje Sare Jo, koje je stiglo. 

 

— Već dva dana pokušavam da saberem utiske jer sam nedeljama preplavljena emocijama. Pišem i brišem ovaj post po ko zna koji put jer želim verodostojno da vam prenesem svoja osećanja. Ko me poznaje, može da pretpostavi o čemu je reč - ništa ne umem da "odradim" tek tako, pogotovo kada mi je stalo do nečega, a itekako mi je stalo do toga da znate koliko ste mi značili u prethodnom periodu i koliko je svaka poruka imala viši smisao. Ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim takav feedback. Podstakli ste me, inspirisali i ispunili od samog izlaska pesme. Osetila sam se voljeno i prihvaćeno kao nikad do sad — počinje ona i dodaje: 

 

1 / 4 Foto: G.G./ATAImages


— Ali, iako su mi takve reakcije dale vetar u leđa, moram priznati da su me pomalo i uplašile. Sve vreme je bio prisutan neverovatan pritisak, kao i velika odgovornost da opravdam očekivanja - vaša, svoja, očekivanja saradnika, prijatelja, porodice. Imala sam osećaj kao da sve na čemu sam radila se sada svelo na ta tri minuta nastupa. Samim tim su pripreme bile pravi rolerkoster - balansiranje između želja i mogućnosti, isplivavanje nesigurnosti, vođenje raznih borbi sa samom sobom. A vi ste zaista u svemu tome igrali ključnu ulogu (a da verovatno toga niste bili ni svesni). I zato želim posebno da istaknem značaj vaše ljubavi proteklih mesec dana koja je bila mnogo više od podrške u jednom takmičenju — piše ona i nastavlja: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)


— Naravno da mi je bilo žao što mi je "promakla" prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju i to u svojoj voljenoj Italiji, ali iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada, sa nastupom na koji sam itekako ponosna i sa potvrdom da je to jedino mesto gde se osećam kao svoja na svome. A ono što ste mi vi pružili neću nikad zaboraviti!
Takođe, najiskrenije čestitke magičnoj Konstrakti koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj. 
— napisala je ona u svom saopštenju na Instagram nalogu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

 

makonda-tracker