i priznala je — nema knjižicu!

Šta nas čeka u TORINU? Konstrakta otkrila da li će njen EVROVIZIJSKI nastup biti drugačiji od onog koji smo videli

3

Nakon svega par sati spavanja od velike pobede, Ana Đurić Konstrakta sabira utiske i spremna je da svoju zemlju predstavi na Evroviziji u Torinu na najbolji mogući način.

foto: RTS printscreen
foto: RTS printscreen

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja pobednica festivala Pesma za Evroviziju i srpska predstavnica na 66. Evroviziji u Torinu sa pesmom In corpore sano, priznala je da nije sasvim svesna svog velikog uspeha. Konstrakta i dalje sabira utiske, a ističe da se nije borila za pobedu, već je ona usledila prirodnim tokom događaja.

 

— Bilo je par sati spavanja. Trebaće mi vremena da se saberem. Sinoć mi nije baš bilo jasno šta se dešava, od jutros malo više, ali doći ćemo do toga.

 

Ne mogu da kažem da sam se borila. To je prosto bio tok događaja. Praktično, iz moje perspektive, deluje kao da se u poslednja dva dana, zapravo, posle tog prvog polufinala, desilo nešto i da je pesma pokupila pažnju.

 

Konstrakta i njen tim odmah počinju sa pripremama za nastup u Italiji.

 

 Pripreme počinju, koliko ja shvatam, odmah, budući da je to od 12. do 14. maja. Ima tu posla, tako da pretpostavljam da sad već ulazimo u organizaciju nastupa, medijskih plasiranja i ostalog.

 

Kako kaže, nastup će verovatno biti nešto drugačiji nego što je bio na nacionalnom takmičenju.

 

Ja, za sad, ne znam. Ovaj nastup smo koncipirali ovako. Pretpostavljam da ćemo ga do Torina razraditi. Ne znam, videćemo. Svakako očekujem da bude zabavno.

 

1 / 6 Foto: RTS printscreen

 

Što se tiče pesme, ona ima dosta slojeva i poruka za koje se pevačica nada da su našle put do slušalaca.

 

Pesma je slojevita i ima dosta poruka, ja ne volim da izdvajam nijednu, ali ima ih dosta, svako nađe nešto. Možda neki odnos prema zdravlju koji je aktuelan, ali ne mislim sad na ovaj pandemijski, nego uopšte. Mislim da je to trend koji je prisutan možda već nekih desetak godina.

 

 

Jedan stih koji je privukao veliku pažnju jeste "Nemam knjižicu". I pevačica je zaista nema.

 

To je živa istina. Nemam zdravstvenu knjižicu i nisam ni jedina.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker