icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

mnogi će se prepoznati u njoj

"I tu je nastao problem..." Emotivna priča Danijele Martinović koja je dirnula žene širom regiona

Hrvatska pop pevačica podelila je na društvenoj mreži Instagram interesantnu priču u kojoj će se gotovo svaka žena prepoznati

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Danijela Martinović uglavnom na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije kojima najavljuje nastupe i nove projekte ili pojedine odevne kombinacije. Sada je, međutim, napravila izuzetak jer ima važnu poruku koju je želela da podeli sa svojim pratiocima.


Drage devojke, drage žene, primila sam nebrojeno vaših poruka u kojima ste opisale zašto ste srećne što ste žene i jako, jako ste me dirnule... Upravo zato imam potrebu ispričati vam jednu priču ― počela je Danijela.

 

Ona je objavila nekoliko fotografija za koje je pozirala sa svojim najboljim prijateljicama i ispričala sve o simpatičnom ritualu koji su razvile na početku pandemije virusa korona.

 


Na početku lokdauna i celog straha s kojim smo svi bili suočeni, moje prijateljice Ana, Doris, Brigita, Nela i ja odlučile smo da se svaki petak u 21 sat družimo se preko video-poziva s namerom da jedna drugoj budemo uteha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija. Na jednom od naših druženja tema je bila ta da je svaka od nas trebalo da kaže svakoj od nas koja je to osobina zbog koje je, po našem mišljenju, ona posebna. Bilo je tu divnih opisa, iskrenih, pouzdanih, hrabrih, toplih, duhovitih... i to nam je išlo vrlo lagano, no zatim je došao malo veći izazov, a on je bio taj da je svaka od nas trebalo da izgovori koja je to osobina zbog koje svaka od nas misli da je posebna. I tu je nastao problem ― objasnila je Danijela. ― Nijedna nije mogla izustiti za sebe lepu reč.

 

Ona je istakla da je davala sve od sebe da podseti drugarice na to zbog čega su posebne, ali kada je došao trenutak da ona isto kaže za sebe, i ona je ućutala.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Krenule smo da ohrabrujemo jedna drugu i na kraju smo uspele. Spretno sam ih navodila podstičući ih da osveste svoje lepe osobine, a onda sam došla na red ja i nastao je tajac… Nisam znala šta bih rekla. Gledala sam na ekranu njihova lica koja su me bodrila, a onda sam uspela izgovoriti... Sretna sam jer kroz život ronim na dah! ― istakla je Danijela.


Ona je istakla da nam je "mnogo prirodnije na sebe se ljutiti, od sebe zahtevati i sebe osuđivati", kao i da je "gotovo nemoguće sebe pohvaliti!


Hvala moijm divnim prijateljicama, hvala svim dragim ženama koje su na putu moga života bile i jesu moja inspiracija. Hvala vam jer ste bile toliko hrabre i usudile se o sebi naći lepu reč i podeliti je... Vi ste moja inspiracija ― zaključila je Danijela.