presrećni

Tokom 24 godine veze s Danijelom je odbijao brak, ali... Petar Grašo sprema svadbu sa 14 godina mlađom lepoticom!

1

Hrvatski pevač staće na ludi kamen naredne godine, javljaju tamošnji mediji

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako javlja hrvatski RTL, pevač Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31), ćerka njegovog prijatelja i saradnika Tončija Huljića (59), u 2022. reći će jedno drugom sudbonosno "da".


Navodno je Hana već odabrala dizajnera koji će kreirati njenu venčanu haljinu, a zaljubljeni par se ne razdvaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Buduća mlada je nedavno pravila društvo svom dragom na njegovom koncertu u Čikagu, a potom su u Splitu proslavili Božić po gregorijanskom kalendaru s porodicom i najbližim prijateljima.

 

1 / 3 Foto: Instagram/moviawines


Podsetimo, za ljubav Petra Graša i Hane Huljić pročulo se u oktobru, odmah nakon što je otkriveno da pevač više nije s koleginicom Danijelom Martinović, s kojom je bio u vezi 24 godine. Njih dvoje su uvek ponavljali da ne žele da budu u braku, a Danijela je jednom prilikom istakla da joj sama pomisao na to izaziva klaustrofobiju.

 

1 / 4 Foto: printscreen


Mislim da je to kliše, fioka u koju nekako svi pokušavaju da te uguraju, teško mi je da govorim o tome, mi smo već godinama u vezi. Samo živimo svoju ljubav i želimo da je držimo dalje od medija i javnosti. Čim obučem nešto belo, mediji to proglase venčanicom. Nekad me je to živciralo, ali sada već znam od koga i šta mogu da očekujem, pa sam spremna kao GSS. Zapravo, stvar je vrlo jednostavna, nećemo se venčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to kod mene izaziva klaustrofobiju, sve drugo je lepo i slobodno. Oduvek sam volela da budem hrabra i drugačija, da se ne uklapam u standarde. Raduje me što sam sama sebi verna — rekla je jednom prilikom Danijela.


Grašo i Danijela poznaju Hanu Huljić od njenih malih nogu, budući da su bliski prijatelji njenog oca Tončija i majke Vjekoslave, a Danijela je bila članica grupe "Magazin", koju je Huljić oformio. Hana se, štaviše, kao dete pojavila u jednom njihovom spotu, a Danijela je donedavno pratila novu devojku svog bivšeg na Instagramu.


Iako su isprva ćutali o svojoj sreći, Petar je nedavno potvrdio da su zajedno i da je sve baš kako treba.

 

Petar Grašo
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Vrlo smo srećni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i srećni smo — rekao je on za IN magazin. — Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, naučio sam da je pažnja medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni, ali i zadovoljni.

 

 

makonda-tracker