zanimljivo

Uradila je i nešto što Grašo JOŠ NIJE: Najnoviji potez Danijele Martinović prema Hani Huljić (ne) iznenađuje

2

Kada je Petar Grašo uplovio u vezu sa Hanom Huljić, svi su se pitali kakva će biti reakcija Danijele Martinović na novu ljubav svog višedecenijskog partnera

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je vest o tome kako su Petar Grašo i Hana Huljić uplovili u ljubavnu vezu iznenadila celu Hrvatsku i region. Grašo i Hana znaju se već dugi niz godina, shodno tome što je pevač porodični prijatelj s njenim ocem Tončijem Huljićem.

 

 

Podsetimo, Petar je više od dve decenije bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Danijelom Martinović, koja se nije oglašava po pitanju Petrove nove veze.

 

Za njihov raskid posle 24 godine sreće saznalo se ovog maja. Petar je utehu našao u Hani, koja je mlađa 14 godina od njega. Zanimljivo je to i da su Petar i Danijela znali Hanu od malih nogu. Ona se 1993. godine pojavila u spotu za pesmu Došlo vrijeme grupe Magazin, kada je u njoj pevala Danijela.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Dok je u početku bilo vidljivo da Danijela prati Hanu na Instagramu, to više nije slučaj. Ona je otpratila Hanu, kao i Hana nju, a obrisala je i sve fotografije s Grašom. S druge strane, on nije obrisao njihove fotografije, pa, tako, i dalje "čuva" jednu zajedničku fotografiju sa Danijelom i Severinom Vučković, u čijem opisu stoji moje zvezde sjajne.

 

 

Inače, Petar i Hana su još pre pet godina ostvarili saradnju na pesmi Srce za vodiča, a ona je tad govorila da je Grašo njen idol.

 

— Ipak sam odrasla uz njegove pesme, bila sam jako mala, imala sam pet-šest godina. Mislim da svako dete u tim godinama ima nekog idola, a pogotovo kad vam se pojavi u kući. Onda je to meni bilo 'wooow' —kazala je 2016. za IN Magazin.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker