"lepa prošlost"

Voleli su se 24 godine, a on danas ljubi drugu: Danijela Martinović prvi put ISKRENO o raskidu s Petrom Grašom

0

Lepa hrvatska pevačica Danijela Martinović i njen kolega Petar Grašo dugo su važili za jedan od najskladnijih parova javne scene na našim prostorima, pa je nedavno sve iznenadila vest da oni više nisu zajedno i da je pevač u vezi sa ćerkom Tončija Huljića

foto: Z. Milutinovic/ATAImages
foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Splitska pevačica Danijela Martinović (50), nekadašnja članica grupe "Magazin", već neko vreme nije s Petrom Grašom (46), o čemu se ni on ni ona nisu oglašavali za medije. Ubrzo se pročulo da je pevač, nakon 24 godine ljubavi s Danijelom, uplovio u vezu s Hanom Huljić (31), ćerkom prijatelja i saradnika Tončija Huljića (59), a par je navodno nerazdvojan i više puta viđen kako šeta držeći se za ruke.


Iako je ovo glavna vest u hrvatskim medijima proteklih meseci, niko od aktera nije bio mnogo pričljiv na tu temu, a Danijela je sada prvi put prokomentarisala raskid.

 


Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan — rekla je pevačica za magazin Gloria i dodala da je veza s Petrom Grašom "lepa prošlost".


Vest da se par rastao prva je potvrdila Martina Podgorski, koja je zadužena za Grašovu komunikaciju s medijima.


Istina je da Danijela i Petar poslednjih meseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih ličnih razloga — istakla je ona.


Pevač i Hana Huljić navodno su zaljubljeni do ušiju i često ih viđaju kako šetaju zajedno Zagrebom i Splitom.

 

Petar Grašo, Hana Huljić, Tonči Huljić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Printscreen/Instagram

I on i njegova bivša partnerka poznaju Hanu celog njenog života, budući da su prijatelji njenog oca Tončija. Štaviše, ona se kao devojčica pojavila u spotu Danijele Martinović, odnosno očeve grupe "Magazin", i to za pesmu "Došlo vrijeme". Hana najpre na televiziji gleda Danijelin nastup i smeška se, da bi se potom pevačica pojavila u prostoriji i odvela je nekut nasmejana i raznežena.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen


Petar Grašo i Danijela su zajedno proveli skoro dve i po decenije, a zajedno su stanovali u luksuznom penthausu u Zagrebu, u kom trenutno živi sama pevačica.

 

 

makonda-tracker