svi bruje o njima

"Vrlo neobično iskustvo..." Danijela Martinović prvi put o raskidu s Petrom Grašom posle 24 godine ljubavi

6

Popularna hrvatska pevačica Danijela Martinović nedavno se našla u centru skandala kada je, odmah nakon što se pročulo da su Petar Grašo ona raskinuli, njen bivši uplovio u vezu sa ćerkom Tončija Huljića

foto: Z. Milutinovic/ATAImages
foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Lepa hrvatska pevačica Danijela Martinović (50) i njen kolega Petar Grašo (46) dugo su važili za jedan od najskladnijih parova javne scene na našim prostorima, pa je nedavno sve iznenadila vest da oni više nisu zajedno i da je pevač u vezi s Hanom Huljić (31), koju nekadašnji par zna od malih nogu. Nakon što su potvrdili da su zajedno, Petar i Hana su saopštili i da čekaju svoje prvo dete, kao i da venčanje ipak nije u planu ove godine.


Danijela Martinović nije komentarisala sve spekulacije o ovom ljubavnom trouglu, ali je posle nekog vremena prestala da prati Hanu Huljić na Instagramu, a nedavno je gostovala u rubici hrvatskog IN Magazina "Samo opušteno", gde je pristala da odgovori kako je biti slobodna posle 24 godine veze.

 

Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna — rekla je Danijela i citirala svog kolegu — Kako bi rekao Džiboni, "u svemu sada mogu naći nešto lepo i reći 'živote, dobar ti dan'''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe.

 

Danijela, inače, često pokazuje da je ne dotiču medijski natpisi i komentari na društvenim mrežama, a pre nekoliko dana je podelila na Instagramu selfi za koji je pozirala nasmejana i napisala:


Sa osmehom u novu nedelju!

 

 

makonda-tracker