PRE GLAMURA I TIJARA

Jedna radila U PRODAVNICI, druga bila OLIMPIJKA: Čime su se bavile i kako su PRE UDAJE izgledale princeze i kraljice

0

Godinama pre nego što su osvojile srca prinčeva i kraljeva, ove poznate lepotice živele su "kao sav normalan svet"... Ili skoro tako!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na radost devojaka koje veruju u bajke, vreme kada su se kraljevi i prinčevi ženili isključivo princezama odavno je iza nas, pa su žene o kojima čitamo iz dana u dan, najuticajnije pripadnice kraljevskih porodica, pre susreta s plemićima za koje su se kasnije udale bile obične devojke, koje se nisu previše razlikovale od bilo koje koju možete sresti na ulici...


Danas je kraljica Leticija od Španije poznata kao supruga kralja Felipa VI i jedna od najuticajnijih žena u svetu mode, ali kao Leticija Ortiz Rokasolano bila je slavna u svojoj zemlji i ranije jer je radila kao novinarka na tamošnjem javnom servisu.

 

Ovo je kraljica danas...

 

1 / 23 Foto: Profimedia

 

... a ovo pre nego što je izgovorila sudbonosno "da".

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Princeza Šarlin udata je za princa Alberta od Monaka, kojeg je upoznala "na poslu". Ona je, naime, bila proslavljena južnoafrička plivačica i, štaviše, takmičila se na Olimpijskim igrama za svoju zemlju, a budućeg supruga prvi put je srela posle jedne trke.

 

Ovako princeza danas izgleda...

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

... a ovako je izgledala tokom svoje sportske karijere.

 

Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

Kejt Midlton je princa Vilijama upoznala tokom studija, nakon čega je radila kao pomoćnik pri kupovini aksesoara u jednoj prodavnici brenda Jigsaw.

 

Kejt viđamo gotovo svakodnevno i danas je znamo ovakvu...

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

... a ovo je ona kao studentkinja.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Njena jetrva, odnosno supruga britanskog princa Harija Megan Markl bila je glumica, a njena najpoznatija uloga je ona u seriji Suits.

 

Megan nas danas oduševljava stilom...

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

... a evo koliko se on promenio.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Nedavno su svetski mediji pisali o princezi Sofiji Helkvist, Šveđanki koja je udata za tamošnjeg princa Karla Filipa i koja je volontiranjem i predanim radom tokom pandemije osvojila srca javnosti, budući da, kao manekenka i učesnica rijalitija, nije odmah toplo primljena.

 

Sofija je danas jedna od najlepših princeza sveta...

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

... i gotovo je ista kao ranije.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker