KAO SAV NORMALAN SVET

LEŽERNO SU UŠETALI U KOMBI NOSEĆI — PRINCA! Nikad ne biste pogodili ko je srećni par na ovoj fotografiji

0

U patikama i udobnoj odeći, držeći se za ruke, izašli su iz bolnice i ušli u kombi, a u nosiljci je bilo njihovo treće dete i mali princ

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Vermlanda princ Karl Filip (41) i princeza Sofija (36) pre nekoliko dana postali su roditelji po treći put.


Samo nekoliko sati nakon što je njihov sin došao na svet, objavljeno je da je dobio ime Džulijan Herbert Folke i da će nositi titulu vojvode od Halanda. On je, inače, sedmi u redu za švedsku krunu i osmi unuk kralja Karla XIV Gustafa.

 


Ubrzo po dolasku malog princa na svet, princ Karl Filip stigao je u porodilište po suprugu i prinovu, a svi su iznenađeni načinom na koji su pripadnici kraljevske porodice napustili bolnicu. Srećni tata nosio je farmerke, patike i ležernu jaknu, dok je princeza Sofija nosila helanke, košulju i kačket, a mališana su nosili u nosiljci koja se pretvara u auto-sedište, kao svi parovi širom sveta.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Da sve bude još zanimljivije, odvezli su se ni po čemu posebnim kombijem i nisu pozirali fotografima kako to pripadnici kraljevskih porodica obično čine. Ipak, veselo su ih pozdravili i srećni otišli svojim putem.

 

 


 

makonda-tracker