dopada li se vama?

VILIJAME, HARI, SKLONITE MU SE S PUTA! Ovo je najbolji frajer među evropskim prinčevima

0

Šveđani su oduvek važili za najatraktivnije muškarce, a jedan od zgodnijih je i švedski princ Karl Filip (41)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda od Vermlanda i sin kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije od Švedske već godinama se nalazi u samom vrhu lista najatraktivnijih svetskih prinčeva.


Budući da je veoma aktivan u svojim kraljevskim dužnostima, dame očarane njegovim izgledom često imaju priliku da uživaju u prinčevim fotografijama, a najnovije nam stižu i švedskog grada Eskilstune, gde je nedavno održana karting trka. Ona je, kao i trofej koji se dodeljuje pobedniku, nazvana baš po princu Karlu Filipu, koji je došao da podrži ovaj događaj.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Na veliku žalost devojaka koje maštaju da postanu princeze i rado bi to učinile pored švedskog plemića, on je već pet godina oženjen, i to lepoticom i bivšom manekenkom Sofijom Helkvist, o kojoj smo već pisali. Par ima svojicu sinova — princa Aleksandra, koji je dobio titulu vojvode od Sedermanlanda, i princa Gabrijela, vojvodu od Dalarne.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kao što se po njegovom stasu vidi, vojvoda od Vermlanda je sportski tip i uživa u različitim sportovima, a omiljeni su mu trčanje, plivanje, jedrenje i, naravno, skijanje. Iako se to ne bi reklo po njegovim fotografijama, visok je oko 175 centimetara, a navodno u određenim prilikama nosi posebno dizajnirane cipele kako bi delovao viši.

 

 

makonda-tracker