zanimljivo

Možda mislite da joj sve ide od ruke, ali u jednoj stvari je Kejt Midlton STRAŠNO LOŠA

0

Vojvotkinja priznaje da joj jedna stvar nikada nije dobro išla...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton važi i za jednu od najbolje obučenih dama, i najotmenijih, obrazovanih i poštovanih, tako da bi retko ko kada je vidi i mogao da pomisli da njoj nešto ne ide od ruke. Ipak, iako biste pomislili da je fantastična u bilo čemu čega se lati, to nije tako.

 

U neobaveznom razgovoru s obožavateljima, Kejt je slučajno otkrila jednu zanimljivost o sebi. Iako je članica kraljevske porodice, pa često putuje u strane zemlje, jedna joj stvar nikako nije legla.

 

Reč je o učenju stranih jezika, koje joj nikada nije išlo, a nada se kako njena deca, Džordž, Šarlot i Luis to nisu "nasledili"od nje, kao i da će oni u tome biti uspešniji.

 

Moram se potruditi da moja deca nauče jezik bolje od mene, to je moja boljka — dodala je vojvotkinja.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Da su deca već bolja od nje, dokaz je i to da njena deca od malih nogu uče francuski i španski.

 

Inače, Kejt je svojevremeno bila hit na Instagramu jer nije bila sigurna da li treba Italijanima da se javi rečju ciao, što je čudno, budući da je u Firenci živela nekoliko meseci tokom pauze na fakultetu 2000. godine. Ipak, čini se da nije ništa naučila.

 

Kejt je nedavno privukla pažnju svojim pojavljivanjem na Vimbldonu, ali i time što nije prisustvovala otkrivanju Dajaninog spomenika. 

 

 

makonda-tracker