ko je ovo???

UZNEMIRUJUĆI DETALJ ZBOG ĆETE SE NAJEŽITI: Britni Spirs podelila golišavu fotografiju i pokrenula lavinu teorija zavere

0

Pevačica koja trenutno prolazi kroz tešku životnu dramu i dalje je u centru pažnje svetske javnosti

foto: Instagram
foto: Instagram


Nakon što je sud u Los Anđelesu odbio zahtev pop zvezde Britni Spirs da se ukine starateljstvo koje njen otac ima nad njom, ona je nastavil da se obraća fanovima putem društvenih mreža.


Pevačica je, nakon što se izvinila obožavaocima što ih je zavaravala da je njen život bajkovit, juče podelila fotografiju za koju je pozirala okrenutih leđa, bez odeće. I dok veliki broj njenih pratilaca izražava divljenje prema pevačicinoj hrabrosti, ima i onih koji sumnjaju da je na ovoj fotografiji Britni!

 

 

Naime, mnogi su primetili da na zadnjoj strani njenog vrata nema tetovaže u obliku simbola na hebrejskom jeziku, kao ni tetovaže vile u dnu leđa.


"Znamo da to nisi ti", "Ljudi, vi ste svesni da ovo nije Britni, zar ne?", "Gde je tetovaža vile?" neka su od pitanja njenih pratilaca, koji tvrde da je pevačica zamenjena devojkom koja otpozadi podseća na nju.

 

One su poslednji put viđene pre manje od mesec dana, na jednom snimku koji je Spirsova objavila.

 

 

Pevačica Britni Spirs, koja od 2008. godine nema prava da upravlja svojim novcem niti da donosi odluke o bilo čemu u svom životu, uključujući lečenje, nedavno je pred sudom u Los Anđelesu konačno otvoreno pričala o tome kako otac Džejmi Spirs i njen "starateljski tim" kontrolišu svaki aspekt njenog života. Ona je iznela potresne detalje, poput toga da želi da se uda i ima još jedno dete, ali joj staratelji ne daju da ode kod lekara i izvadi spiralu, da joj je davan lek koji je omamljuje do mere da ne može da govori, da ne može da koristi sopstveni novac i još mnogo, mnogo toga.


Njen zahtev je odbijen, a ubrzo se javio veliki broj poznatih ličnosti koji apeluje da se pevačica oslobodi ovih pravnih stega, poput Igi Azaleje, Kristine Agilere i Britninog bivšeg dečka Džastina Timberlejka


Ona je nastavila sa svojom svakodnevicom, a sada je podelila fotografiju koja je zbunila njene pratioce na Instagramu.

 

 

makonda-tracker