"ovo nije u redu"

SVOJIM OČIMA JE VIDELA ZLOSTAVLJANJE: Pevačica podelila uznemirujuće detalje o ponašanju oca Britni Spirs

1

Pevačica i reperka Igi Azalea sarađivala je s pop princezom 2015. godine, a ona je sada rešil da progovori o onome što je tada videla

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska muzička zvezda Igi Azalea (31) snimila je pre šest godina pesmu Pretty Girls s pevačicom Britni Spirs (39), a nad njihovom saradnjom sve vreme je lebdela senka starateljstva oca pop princeze Džejmija Spirsa i advokatskog tima koji upravlja njenim životom.


Osnovna je ljudska pristojnost da se makar ukloni osoba koju je Britni opisala kao zlostavljača ― istakla je Igi na Tviteru. ― Ovo bi trebalo da je nelegalno.


Ona je istakla da prisustvovala scenama zbog kojih može da potvrdi Britninu tvrdnju da je zlostavljana.


Lično sam prisustvovala ponašanju kakvo je Britni opisala prošle nedelje kad je pričala o svom ocu i želim da je podržim i kažem svetu ― ona ne preteruje niti laže. Videla sam kako joj zabranjuju najbizarnije i najtrivijalnije stvari kao to koliko gaziranih pića sme da popije. Zašto je to uopšte neophodno? ― napisala je Igi.


Ona je otkrila i da je Britnin otac sačekao nastup koji su pevačica i ona isplanirale za dodelu Bilbord nagrada i nekoliko sekundi pred izlazak na scenu joj rekao da Igi mora da potpiše ugovor o poverljivosti podataka ili on neće dozvoliti Britni da se popne na binu.

 

Britni Spirs, Igi Azaleja
foto: Profimedia

Ona je istakla da Britni ne bi trebalo da bude primorana da, kako je napisala, "koegzistira" pored čoveka za kog je jasno rekla da negativno utiče na njeno mentalno zdravlje.


Ovo uopšte nije u redu ― rekla je.


Reperka i pevačica oglasila se nakon što je sud u Los Anđelesu odbio Britnin zahtev da se ukine starateljstvo i nakon njene emotivne izjave pred sudijom u kojem je opisala svoj život otkad nema pravo da odlučuje o njemu.


Želim da se ovo završi — zaista verujem da je ovo zlostavljanje — rekla je tridesetdevetogodišnja pevačica.


Ona se pred sudom u Los Anđelesu izjasnila o tome kako izgleda njen život otkad ne može da donosi samostalne odluke i iznela niz zapanjujućih činjenica: da joj nije dopušteno da izvadi spiralu i rodi još jedno dete, da joj se daje lek koji joj ne prija i omamljuje je, da je završila u centru za rehabilitaciju nakon što se pobunila protiv terapije, da joj nije dopušteno da koristi sopstveni novac, telefon, pasoš, da je bila primorana da ode na turneju...
 

 

makonda-tracker