uznemirujuće

PLAKAĆETE, JEŽITI SE, OSTATI U NEVERICI: Britni konačno ispričala SVE o svom ROPSTVU — i gore je nego što smo mislili

0

Pop princeza godinama tvrdi da je u njenom životu sve u redu, dok se njeni fanovi bore da se pevačica oslobodi starateljstva pod kojim je. Sada je konačno stala pred sudije i opisala svoj život, koji je teži nego što smo slutili

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre čak 13 godina, sud je odredio starateljstvo nad pevačicom Britni Spirs, koje je u rukama njenog oca Džejmija Spirsa i advokata Endrua Voleta nakon što je utvrđeno da je pevačica koristila neidentifikovane supstance i niza mentalnih problema s kojima se suočila.


Starateljski tim, na čelu sa ocem pop zvezde, u potpunosti od tad kontroliše njene finansije, ali i privatni život, zbog čega su njeni obožavaoci osnovali pokret Free Britney ("Oslobodite Britni"), kako bi raširili svest o tome kroz šta Spirsova prolazi i pomogli joj da ubedi sudije da ukinu ovu odluku. Godinama pevačica tvrdi da je srećna i objavljuje na Instagramu fotografije i snimke svog navodno idiličnog života, a mnogi tvrde da ona izgleda izgubljeno i nesrećno.
Britni, koja sve vreme pokušava da se oslobodi ovih pravnih stega daleko od očiju javnosti, juče je, međutim, izašla pred sud u Los Anđelesu i zahtevala da joj se vrati mogućnost da odlučuje o svom životu, a američka i svetska javnost šokirana je nakon niza tvrdnji koje je iznela.

 


Želim da se ovo završi — zaista verujem da je ovo zlostavljanje — rekla je tridesetdevetogodišnja Britni Spirs.


Ona je ispričala da želi da zasnuje porodicu sa svojim dečkom Semom Asgarijem, ali da joj je to onemogućeno jer protiv svoje bolje ima spiralu.


Želim stvarni život. Želim da mogu da se udam i rodim bebu. Želim da izvadim intrauterini uložak kako bih pokušala da dobijem još jedno dete, ali ovaj tzv. tim ne da mi da odem kod lekara i uradim to — rekla je Britni.


Ona je ispričala da je 2018. godine prinuđena protiv svoje volje da ode na turneju i da joj je prećeno da će je njen menadžment tužiti ako to ne uradi.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Bilo je preteće i strašno. Iz straha sam otišla na turneju — rekla je pevačica, koja je potom sve dirnula rekavši sudiji: — Gospođo, ja nisam ničiji rob. Mogu da kažem "ne" plesnom pokretu.


Ispričala je da su je lažno optužili da ne pije propisanu terapiju, nakon čega joj je novi lekar dao litijum.

 


Litijum je vrlo, vrlo snažan i potpuno drugačiji lek od onoga na šta sam navikla. Osećala sam se pijano... Nisam mogla čak ni da vodim razgovor s roditeljima — prisetila se Spirsova i rekla da je ocu ispričala koliko se plaši novog leka, a on nije uradio ništa i odmah je protiv njene želje zatvorio u jedan centar za rehabilitaciju na Beverli hilsu.


On je sve odobrio. Plakala sam na telefonu sat vremena, a on je uživao u svakom minuitu... Obožavao je kontrolu koju je imao dok je nanosio bol rođenoj ćerki — rekla je Britni.

 

Britni Spirs
foto: Profimedia

Pevačica je rekla da je nastavila da radi i da ide na terapije sedam dana nedeljno, bez pristupa svom telefonu, karticama za plaćanje, kešu niti pasošu.


Jedina stvar slična ovome je trgovina seksom — rekla je pevačica. — Želim svoj život nazad. Želim svoj novac, želim da se ovo završi. Iskreno, volela bih da mogu da tužim moju porodicu, da budem potpuno otvorena.


Advokatica Džejmija Spirsa, pevačicinog oca, istakla je da je njemu žao što je Britni patika, da je voli i da mu nedostaje.

 

 

makonda-tracker