progovorila o svemu!

PREDSTAVILA JE SVOJ ŽIVOT KAO BAJKU: Britni Spirs se izvinjava fanovima što se godinama pretvarala da je sve u redu

0

Dva dana nakon potresnog izjašnjavanja pevačice pred sudom, javnost se ne smiruje, a ona je osetila potrebu da se izvini svima koje je ubedila da se oseća dobro

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britni Spirs (39) rešila je da progovori o starateljstvu koje nad njom imaju njen otac Džejmi Spirs i advokati na čelu s Endruom Voletom. Ona se pred sudom u Los Anđelesu izjasnila o tome kako izgleda njen život otkad ne može da donosi samostalne odluke i iznela niz zapanjujućih činjenica: da joj nije dopušteno da izvadi spiralu i rodi još jedno dete, da joj se daje lek koji joj ne prija i omamljuje je, da je završila u centru za rehabilitaciju nakon što se pobunila protiv terapije, da joj nije dopušteno da koristi njen novac, telefon, pasoš...

 


Sada je Britni odlučila da se putem Instagrama izvini svojim obožavaocima koje je ubeđivala da ne treba da brinu zbog nje i da je sve u redu.


Verujem da, kao ljudi, svi želimo bajkovit život i po tome šta sam objavivala moj život izgleda prilično neverovatno — napisala je Britni i dodala citat Albera Ajnštajna koji glasi: "Ako želite da vaša deca budu inteligentna, čitajte im bajke. Ako želite da budu još inteligentnija, čitajte im više bajki."


Izvinjavam se da što sam se protekle dve godine rpetvarala da sam dobro. Radila sam to zbog svog ponosa, bilo me je sramota da podelim šta mi se dešavalo... Iskreno, ko još ne želi da se na Instagramu predstavi zabavnim? — piše Britni.

 

1 / 9 Foto: Instagram


Ona je istakla i da joj je ta gluma pomogla da se oseti malo bolje.


Verovali il ne, pretvaranje da sam okej zapravo mi je pomoglo... — poručila je Spirsova između ostalog.

 

 

makonda-tracker