šok

SVE ŠTO ŽELI JE ― SLOBODA: Sud doneo odluku povodom zahteva Britni Spirs i Amerikanci su u neverici!

1

Sudija Brenda Peni odbila je zahtev za ukidanje odluke o starateljstvu, koji je u novembru podneo pevačicin advokat

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju američki mediji, nije uvažen zahtev Britni Spirs da njen otac Džejmi Spirs bude uklonjen iz finansijskog aspekta odluke o starateljstvu nad pevačicom.


Britni je prošle sedmice i sama govorila pred sudom povodom ovog zahteva, a tada je u emotivnoj izjavi istakla da se oseća zlostavljano.


Želim da se ovo završi — zaista verujem da je ovo zlostavljanje — rekla je tridesetdevetogodišnja pevačica.

 

 

Nakon njenog izjašnjavanja pred sudom, nastala je prava eksplozija podrške u medijima, a među onima koji su stali na stranu pevačice je mnogo zvezda, između ostalih i njen bivši dečko Džastin Timberlejk i prijateljica iz detinjstva Kristina Agilera.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Ona se pred sudom u Los Anđelesu izjasnila o tome kako izgleda njen život otkad ne može da donosi samostalne odluke i iznela niz zapanjujućih činjenica: da joj nije dopušteno da izvadi spiralu i rodi još jedno dete, da joj se daje lek koji joj ne prija i omamljuje je, da je završila u centru za rehabilitaciju nakon što se pobunila protiv terapije, da joj nije dopušteno da koristi sopstveni novac, telefon, pasoš, da je bila primorana da ode na turneju...

 


 

makonda-tracker