emotivno

MNOGI SU MISLILI DA SE NE VOLE: Kristina Agilera uputila podršku Britni Spirs kakvu niste očekivali

0

Čuvena pevačica i suparnica pop princeze poznaje Spirsovu od detinjstva i potresena je zbog situacije u kojoj se pevačica nalazi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kristina Agilera rešila je da javno pruži podršku Britni Spirs, nakon što se ova obratila sudu u Los Anđelesu sa zahtevom da se ukine starateljstvo koje nad njom imaju njen otac Džejmi Spirs i tim advokata.


Proteklih nekoliko dana razmišljam o Britni i o svemu kroz šta prolazi — počela je Kristina na Tviteru uz objavljenu fotografiju Spirsove i nje iz detinjstva. — Neprihvatljivo je da bilo koja žena, ili ljudsko biće, koje želi da kontroliše sopstvenu sudbinu nema dozvolu da živi kako želi. Da bude ućutkana, ugnorisana, ugnjetavana ili da je ne podrže oni bliski njoj, to je nešto najviše ponižavajuće što mogu da zamislim. Šteta koju na mentalno i emotivno stanje može da ostavi ovo je nešto što ne treba shvatiti olako.

 


Kristina je istakla da svaka žena ima pravo da odlučuje o svom telu, reproduktivnom sistemu i sreći, a osvrnula se i na to kakva je Britni koju ona poznaje osoba.

 


Žena koja je radila u uslovima i pod pritiskom kakav mnogi ne mogu ni zamisle zaslužuje svu moguću slobodu da bi živela najsrećniji mogući život — napisala je Agilera i istakla da Britni zaslužuje iskrenu ljubav i podršku.

 

Britni Spirs
foto: Instagram

Podsetimo, Britni je pre nekoliko dana emotivno govorila o tome što otac i tim advokata na čelu s Endruom Voletom kontroliše svaki aspekt njenog života, uskraćuje joj mogućnost da koristi novac koji je zaradila, ne dopušta joj da izvadi intrauterini uložak koji služi kao kontracepcija, daje joj lekove koji joj ne prijaju, primorava je da ide na turneju iako to ne želi...

 

Želim da se ovo završi — zaista verujem da je ovo zlostavljanje — rekla je tridesetdevetogodišnja Britni Spirs.


Ona je ispričala da želi da zasnuje porodicu sa svojim dečkom Semom Asgarijem, ali da joj je to onemogućeno jer protiv svoje bolje ima spiralu.


Želim stvarni život. Želim da mogu da se udam i rodim bebu. Želim da izvadim intrauterini uložak kako bih pokušala da dobijem još jedno dete, ali ovaj tzv. tim ne da mi da odem kod lekara i uradim to — rekla je Britni.

 

 

makonda-tracker