I KAMEN BI ZAPLAKAO

ZAŠTO SE TEK SAD PRIČA O OVOME? Potresan snimak koji pokazuje kroz kakvu torturu Britni Spirs prolazi godinama (VIDEO)

2

U svom obraćanju sudu, pop princeza Britni Spirs ispričala je mnogo šokantnih stvari o tome kako izgleda njen život pod starateljstvom, a sada se pojavio dokaz za jednu od njenih tvrdnji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Britni Spirs, koja od 2008. godine nema prava da upravlja svojim novcem niti da donosi odluke o bilo čemu u svom životu, uključujući lečenje , prekjuče je pred sudom u Los Anđelesu konačno otvoreno pričala o tome kako otac Džejmi Spirs i njen "starateljski tim" kontrolišu svaki aspekt njenog života. Ona je iznela potresne detalje, poput toga da želi da se uda i ima još jedno dete, ali joj staratelji ne daju da ode kod lekara i izvadi spiralu, da joj je davan lek koji je omamljuje do mere da ne može da govori, da ne može da koristi sopstveni novac i još mnogo, mnogo toga.


Britni je istakla i da je 2018. godine naterana da ode na turneju Piece of Me iako to nije želela.


Bilo je preteće i strašno. Iz straha sam otišla na turneju — rekla je pevačica, koja je potom sve dirnula rekavši sudiji: — Gospođo, ja nisam ničiji rob. Mogu da kažem "ne" plesnom pokretu.

 


Sada je jedan pevačicin fan na Tviteru podelio snimak nastao u Atlantik sitiju, tokom pomenute turneje, a koji pokazuje da je Spirsova, po svemu sudeći, morala da nastupa u lošem zdravstvenom stanju.


Ovde je vrlo, vrlo vruće. Mislim da ću se onesvestiti, bolesna sam. Zapravo sam u groznici, imam temperaturu 39 stepeni — kaže pevačica na snimku usput, kao da to nije ništa strašno, pitala fana koji se popeo na binu kako se zove i nastavila nastup.

 


Draga Britni Spirs... Osećam da ti dugujemo izvinjenje. Toiliko smo bili obuzeti izvođačicom Britni da nismo razmišljali o tome kako se svakog dana bori Britni Džin Spirs, osoba. Prisećao sam se i setio kada si ovo rekla ispred mene... — napisao je pevačicin obožavalac Zakari Gordon.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Podsetimo, Britni Spirs je od 2008. godine pod starateljsvom tima na čijem čelu su njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet, koji odlučuju o svakom aspektu njenog posla i privatnog života, imaju zadnju reč u upotrebi terapije za njene duševne probleme, kako tvrdi, zabranjuju joj upotrebu kreditnih kartica, keša, telefona, da koristi pasoš... Ovu odluku doneo je sud u Los Anđelesu nakon što je pevačica doživela nervni slom, a ona je trebalo da bude na snazi do aprila 2020. Ipak, odluka je produžena, a Britni se trenutno bori da se ona ukine i da joj se vrate sloboda i nezavisnost.


Jedina stvar slična ovome je trgovina seksom — rekla je pevačica sudiji. — Želim svoj život nazad. Želim svoj novac, želim da se ovo završi. Iskreno, volela bih da mogu da tužim moju porodicu, da budem potpuno otvorena.

 

 

makonda-tracker