jezivo

OVAKVE UVREDE SE NE IZGOVARAJU NI NEPRIJATELJU: Isplivali novi užasni detalji o odnosu Britni Spirs i njenog oca

0


Prijateljica porodice Spirs ispričala je da je svedočila ponižavanju pevačice od strane oca

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je pevačica Britni Spirs nedavno od suda zahtevala da se ukine starateljstvo koje njen otac Džejmi Spirs i tim advokata na čelu s Endruom Voletom imaju nad njom, bura se ne stišava. Zahtev je ubrzo odbijen, a svakodnevno isplivavaju nove šokantne priče o tome kako izgleda Britnin život otkad ne može da odlučuje o svom životu, telu, novcu, karijeri...


Među onima koji su se oglasili je Džeklin Bučer, prijateljica porodice Spirs, koja je za The New Yorker ispričala da je prisustvovala ponižavanju pevačice od strane oca Džejmija.

 

 

Ona se prisetila kako je jednom sedela u kancelariji Džejmija Spirsa u danima nakon što je Britni izašla iz bolnice — svi su sedeli na podu, dok je Džejmi sedeo na stolici. Gledali su epizodu serije "Kako sam upoznao vašu majku" u kojoj je Britni gostovala i počeli da je komentarišu.


Džejmi je rekao: "Bejbi", a ja sam mislila da će reći "Volimo te, ali potrebna ti je pomoć". Umesto toga, rekao je: "Ti si debela. Tata će te staviti na dijetu i naći ti trenera i vratićeš se u formu" — prisetila se Bučerova.


U narednim nedeljama, dok je Džeklin još bila sa Spirsovima, ona je videla Džejmija kako pljuje ćerku i nativa je "ku*vom" i "užasnom majkom", dok je Britnina majka Lin poručivala ćerki da sluša oca da bi je oslobodio.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker