na veliko!

Osim Sevilje, u planu su još dva grada, a jedan će vas IZNENADITI: Anastasija i Gudelj organizuju čak TRI SVADBE

0

Anastasija i Nemanja Gudelj već su se crkveno venčali, a sada će to proslaviti na tri luksuzna slavlja

anastasija i nemanja gudelj imaju velike planove nakon crkvenog venčanja
anastasija i nemanja gudelj imaju velike planove nakon crkvenog venčanjafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Mada se isprva pojavila informacija da novopečeni bračni par Anastasija i Nemanja Gudelj planiraju samo jednu svadbu, i to intimnu, u Sevilji, oni ipak organizuju čak tri svadbena veselja kao krunu svoje ljubavi.

 

Par se nedavno venčao u manastiru Rajinovac, u prisustvu najbližih ljudi, ali posle crkvenog venčanja, organizovaće svadbene ceremonije na kojima će se veseliti sa svojim prijateljima i porodicom, piše Kurir.

 

Osim Sevilje, izvesno je da će proslave biti još u dva grada važna za ovaj par.

 

Naime, drugu svadnu žele da organizuju u Trebinju, inače rodnom gradu fudbalerovih roditelja Olivere i Nebojše, i treću u Beogradu.

 

anastasija i nemanja gudelj žele da ispoštuju porodicu i prijatelje svadbenim veseljima, pa će ih organizovati u sva tri grada važna za njih
anastasija i nemanja gudelj žele da ispoštuju porodicu i prijatelje svadbenim veseljima, pa će ih organizovati u sva tri grada važna za njihfoto: Petar Aleksić, Anastasija Ražnatović Instagram

Kako saznaje Kurir, na ovaj korak su se supružnici odlučili kako bi ispoštovali sve goste, mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

 

— Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak tri lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u tri zemlje: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe — priča izvor blizak paru, a prema njegovim rečima, to neće biti klasična svadba.

 

 

— U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu i Trebinju za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju — zaključio je izvor za Kurir.

 

Bonus video

Nemanja Gudelj objavio snimak iz svog doma

 

makonda-tracker