sve su prevarili

Detalji tajnog venčanja Anastasije Ražnatović: Sve je upriličeno daleko od grada, a evo ko je prisustvovao ceremoniji

1

Umesto u Hramu Svetog Save par se venčao daleko od pogleda javnosti 

Detalji venčanja Anastasije i Nemanje Gudelja
Detalji venčanja Anastasije i Nemanje Gudeljafoto: Instagram / anastasijaražnatović

Poznati par, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj juče su bili glavne zvezde u svim srpskim medijima. Vest o njihovom venčanju odjeknula je poput bombe u trenutku kada niko to nije očekivao.

 

Ako su želeli da nam prirede iznenađenje definitivno su i uspeli u tome. Naime, kako su preneli mediji, njih dvoje su se venčali pre nešto više od mesec dana, malo pre nego što je fudbaler otišao na turneju u Ameriku.

 

Sada su otkriveni i detalji ceremonije, mesto gde se sve odigralo, kao i broj zvanica koji je prisustvovao ovom prelepom događaju.

 

 

Kako piše Kurir, sve se odigralo van Beograda, u manastiru Rajinac nadomak Beograda. Fotografiju zlatnih burmi ćerka Cece Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu i tada je sve bilo kristalno jasno.

 

Čim su otkrili da su postali "Gospodin i gospođa Gudelj", odmah su krenula nagađanja kada je do sklapanja braka zaista i došlo i koliko su njih dvoje vest krili od javnosti.

 

Anastasija i Nemanja su se na večnu ljubav pred Bogom zakleli pre skoro mesec dana, i to neposredno pre fudbalerovog odlaska na američku turneju, gde je odigrao tri utakmice, od kojih je prva bila 31. jula.

 

Ovako su izgledali mladenci
Ovako su izgledali mladenci foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

- Crkveno venčanje sad nije moglo da bude obavljeno jer je u toku toku Gospojinski post, koji je počeo 14. i traje do 28. avgusta. U dogovoru s duhovnikom porodice Ražnatović vladikom Stefanom Anastasija i Nemanja su se dogovorili da sklope brak pre njegovog odlaska za Ameriku. Nije im trebalo mnogo vremena da se organizuju, jer su imali svega deset svatova - članove porodica i najbliže prijatelje - ispričao nam je izvor.

 

Prema njegovim rečima, Gudeljevi su se odlučili da crkveni brak sklope u manastiru Rajinovac, a ne u Hramu Sv. Save, kako bi bili sigurni da ih neko neće slikati i slučajno tu informaciju dojaviti medijima.

 

Otkrili da su muž i žena objavom na Instagramu
Otkrili da su muž i žena objavom na Instagramu foto: Printscreen/instagram/raznatovicanastasij

 

- Bilo je reči i o tome da se i oni, kao pre nekoliko godina i njen brat Veljko i snajka Bogdana, venčaju u Hramu na Vračaru. Ipak, shvatili su da bi ta informacija brzo došla do medija, kao što je to nedavno bio slučaj i s krštenjem malog Krstana, što su takođe krili. Vladika Stefan je zatim predložio da ih venča u manastiru u Begaljici, gde je on službovao nekoliko godina kao sveštenoslužitelj. Ražnatovići i Gudelj su to odmah prihvatili, jer su i sami više puta išli tamo, a jedne godine je njena majka Ceca i kumovala na manastirskoj slavi. Nakon venčanja, mladenci i svatovi su prešli u manastirski konak, gde su se poslužili - završava naš izvor.

 

Mlada je blistala u prelepoj beloj venčanici na jedno rame
Mlada je blistala u prelepoj beloj venčanici na jedno rame foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

Inače, prema pisanju medija, mladenci planiraju i veliku svadbu, i to na leto sledeće godine. Oni su rešeni da veselje bude u Španiji.

 

Podsetimo, preko svog PR tima Anastasija je poručila da zasad ne želi da se oglašava na temu venčanja, ali je Ceca dala kratku izjavu.

 

- Presrećna sam, slavimo ljubav, šta bi jedna majka poželela detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja - rekla je Ceca za Kurir.

 

Bonus video:

 

Kako Anastasija bodri Nemanju sa tribina pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker