(foto)

U netipičnoj venčanici, ali kao PRINCEZA IZ BAJKE: Ovako su na svom venčanju izgledali Anastasija i Nemanja Gudelj

2

Anastasija i Nemanja Gudelj venčali su se u tajnosti, a izgledali su prelepo, mada su birali nešto drugačiji stil od klasične elegancije

anastasija ražnatović u tajnosti se udala za nemanju gudelja
anastasija ražnatović u tajnosti se udala za nemanju gudeljafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Pevačica  Anastasija Ražnatović i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj venčali su se u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda, na tajnoj ceremoniji.

 

Njih dvoje su najpre krili da su se venčali, mada se već danima na Nemanjinim fotografijama videla jasno burma na domalom prstu desne šake, ali i na poslednjoj fotografiji koju je Anastasija objavila na Instagramu primetno je bilo i da je ona krenula da je nosi. 

 

Na intimnom venčanju bilo je 10 ljudi, samo najbliži prijatelji i članovi porodice Ražnatović i Gudelj, prenose domaći mediji. 

 

Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelju kumovao takođe drug iz detinjstva.

 

Par je najpre pokazao kako su izgledale njihove burme...

 

anastasijine i nemanjine burme s venčanja u manastiru rajinovac
anastasijine i nemanjine burme s venčanja u manastiru rajinovacfoto: Printscreen/instagram/raznatovicanastasij

... a onda su pokazali kako su oni izgledali!

 

Anastasija je odlučila da ne nosi klasičnu venčanicu, već dugu belu asimetričnu haljinu na jedno rame, pomalo drapiranu i u stilu grčke boginje, a zadnji deo haljine s karnerima je poput šlepa dopirao do poda.

 

U pitanju je komad brenda Lanvin, a može se naći u prodaji po ceni od 2780 funti, odnosno 3255 evra, i uklopila ju je s belim sandalama s visokom štiklom.

 

Što se tiče frizure, odlučila se za elegantnu punđu i decentnu šminku, a od nakita je nosila narukvicu i sat.

 

anastasija i nemanja gudelj na svom venčanju sa šoferom rašidom
anastasija i nemanja gudelj na svom venčanju sa šoferom rašidomfoto: Instagram/raznatovicanastasija

Nemanja je nosio belu košulju, crne pantalone i patike, što je pomalo iznenađujuće za mladoženju, ali u skladu s njihovim ležernim stavom i time što su želeli da sve prođe opušteno.

 

Sliku mladenaca podelio je Nemanjin šofer Rašid, koji ih uvek prati u stopu.

 

Čestitke mom bratu i šefu i njegovoj ženi, mojoj sestri! Srećan sam što je vaša prava ljubav sada na božanskom, višem nivou, braku. Volite se kao i svakog dana — napisao je Nemanji i Anastasiji Rašid.

 

1 / 5 Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović imala je na Ibici romantičnu prosidbu koju je organizovao njen partner Nemanja Gudelj. Nemanja je Anastasiji priredio nezaboravnu noć. Prvo su imali romantičnu večeru, a onda je usledio performans sa plesačima i živom muzikom. Njih dvoje su krili veridbu, baš kao što su sakrili i da su se venčali.

 

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

 

1 / 10 Foto: @raznatovicanastasija, Instagram

 

Bonus video

Anastasija bodri Gudelja:

 

makonda-tracker