lepe vesti

Nakon tajnog venčanja NOVO IZNENAĐENJE: Anastasija donela važnu odluku - Ceca ponosna na nju

0

Devojačko prezime odlazi u prošlost, sada je gospođa Gudelj i na Instagramu 

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

Nakon što su sve iznenadili kada je obelodanjeno da su se tajno venčali,  Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nastavljaju da žive svoju ljubav iz snova.

 

Anastasija redovno deli fotografije sa svojim pratiocima, na kojima se vidi da blista, a danas je uradila nešto što su svi njeni fanovi dugo čekali.

 

Lepa pevačica odlučila je da i na Instagramu promeni prezime, a sada na njenom profilu umesto Anastasija Ražnatović stoji Anastasija Gudelj.

 

 

Sve oči javnosti bile su uprte u njenu majku, Cecu Ražnatović, nakon venčanja, ali i sada, nakon što je i zvanično, pa i na mrežama postala Gudelj.

 

Ceca je svojevremeno komentarisala to što se Anastasija neće više prezivati Ražnatović.

 

- Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno ok, ja to podržavam - rekla je folk diva..

 

Anastasija promenila  prezime i na društvenim mrežama
Anastasija promenila prezime i na društvenim mrežama foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Inače, Anastasiji Ražnatović kuma na crkvenom venčanju bila je najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović, a pevačica je tu odluku odavno donela.

 

Anastasija i njen suprug su, inače, gorepomenut manastir u Begaljici izabrali jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina. Cecin duhovnik, Stefan Šarić godinama je služio službu upravo u ovom manastiru.

 

Bonus video:

 

Kakvu frizuru je imala Anastasija pre izvesnog vremena pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker