nije štedela reči

Kako Anastasija teši Gudelja nakon PROMAŠAJA KARIJERE? Srpski fudbaler "tragičar", ali uz ovakvu podršku – sve je lakše

0

Pevačica je svom vereniku uputila emotivnu poruku nakon što je proglašen "krivcem" za poraz njegove ekipe u važnom meču

foto: @raznatovicanastasija, Instagram
foto: @raznatovicanastasija, Instagram


Srpski fudbaler Nemanja Gudelj bio je jedan od onih koji su sinoć nastupili u dresu Sevilje protiv Mančester Sitija u Superkupu Evrope, a on je, nažalost, bio tragičar večeri.


Nakon što je rezultat bio nerešen, usledila je penal serija i svi su bili precizni dok na belu tačku nije stao Nemanja Gudelj, koji je promašio penal. Time je meč završen, a njegova Sevilja ispustila je trofej.


I dok navijači ojačavaju, srpski sportista vida rane uz podršku svoje verenice i popularne pevačice Anastasije Ražnatović.

 

Ćerka Svetlane Ražnatović bodrila je svog dragog s tribina, a nakon poraza Sevilje oglasila se na Instagramu porukom utehe.


Ponekad pobedimo, a ponekad izgubimo, ali se uvek držimo zajedno i ti si uvek neverovatan – napisala je Anastasija i zaključila: – Fudbal. Nekad ovako, nekad onako.

 


Kako je istakla pevačica, njen budući suprug nema razloga za tugovanje jer je dao sve od sebe i uvek će biti njen šampion.


Ovo je samo razlog više da idemo dalje jako, najjače! A ti si zauvek naš šampion koji uvek celo srce ostavi na terenu! Volim te – istakla je ona.

 

Podrška Anastasije Ražnatović Nemanji Gudelju posle poraza Sevilje od Mančester Sitija u Superkupu Evrope
Podrška Anastasije Ražnatović Nemanji Gudelju posle poraza Sevilje od Mančester Sitija u Superkupu Evropefoto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

 

BONUS VIDEO

Nemanja Gudelj pripremio veridbu iz snova

 

makonda-tracker