mlada glumica

Dolazi iz slavne porodice, a za nju će se TEK ČUTI: Znate li u kom FILMU smo gledali prelepu kumu Anastasije Ražnatović?

2

Mlada glumica Tara Milutinović sve je popularnija u svetu glume, a ostvarila je ulogu u popularnom domaćem filmi

anastasija ražnatović i tara milutinović druže se godinama, a sada su postale i kume
anastasija ražnatović i tara milutinović druže se godinama, a sada su postale i kumefoto: Instagram

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se u manastiru Rajinovac nadomak Beograda na intimnoj ceremoniji iz mašte, na kojoj je prisustvovalo 10 ljudi, samo najbliži prijatelji i članovi porodice Ražnatović i Gudelj.

 

I dok je mlada blistala u prelepoj plisiranoj haljini brenda Lanvin u stilu grčke boginje, proširila se informacija da je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović.

 

To nije nikakvo iznenađenje, jer je Anastasija to nagovestila još pre nekoliko godina.

 

— Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine — ispričala je Anastasija svojevremeno u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je Tara otkrila da je Anastasija stavila ceo svoj život "na pauzu" dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj, nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

 

Tara je glumica, a prošle godine smo mogli da je gledamo u popularnom filmu "Ala je lep ovaj svet". Tara u ostvarenju tumači lik novinarke Kristine koja se sa glavnom glumicom Anđelkom Prpić bori za svoje mesto u emisiji na televiziji.

 

 

Za Taru su mnogi još pre nego što se pojavila na filmskom platnu govorili da je zaista mnogo lepa i prognozirali joj veliku glumačku karijeru.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Ova lepotica je i naslednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića i završila je čak dva fakulteta.

 

 

Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti.

 

Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe — otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

 

 Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja — zaključila je Tara jednom prilikom.

 

 

Bonus video

Anastasija i Gudelj na Ibici:

 

makonda-tracker