prelepo

3 haljine, avion za goste i SUVI LUKSUZ: SVI detalji intimnog venčanja Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji

0

Anastasija i Nemanja Gudelj venčali su se u manastiru, a sada je na red došlo i građansko venčanje, ali u luksuznoj režiji, daleko od Srbije

nemanja gudelj i anastasija venčali su se u manastiru rajinovac, a sada će upriličiti i građansko venčanje
nemanja gudelj i anastasija venčali su se u manastiru rajinovac, a sada će upriličiti i građansko venčanjefoto: @raznatovicanastasija, Instagram

Mladi par, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj, venčali su se nedavno na tajnoj ceremoniji u manastiru Rajinovac, a sa crkvenog venčanja gotovo da nema fotografija.

 

Par je sve organizovao u strogoj tajnosti, a mlada je blistala u Lanvin haljini u stilu grčke boginje. Premda su mnogi očekivali da je sledeći korak veliko građansko venčanje za par stotina zvanica, srpski mediji pišu da velikog venčanja Anastasije i Nemanje Gudelja u Beogradu neće biti.

 

Zapravo, čitava ceremonija navodno će biti organizovana u Španiji krajem decembra, kada Gudelj ima pauzu.

 

Kako su mladenci rešili, umesto dve svadbe napraviće jednu, koja će biti oličenje luksuza, a na nju će biti pozvano 50 ljudi. Među njima će se naći, sa Anastasijine strane, porodica Ražnatović, u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Nemanja Gudelj će zvati svoju porodicu i saigrače iz kluba.

 

1 / 15 Foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Svadbeno veselje, navodno, biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji, čija je sala već zakupljena za kraj decenibra.

 

—  Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravo, u to nisu uračunati Ražnatovići, koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak — priča izvor za Skandal.

 

Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anastasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kako se piše, ona već uveliko traži venčanicu. Navodi se da to neće biti klasična venčanica, već haljina koja će podsećati na venčanicu, mada, navodno, Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner.

 

anastasija i nemanja gudelj na svom venčanju u manastiru rajinovac
anastasija i nemanja gudelj na svom venčanju u manastiru rajinovacfoto: Instagram/raznatovicanastasija

Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čaki tri haljine.

 

Što se tiče menija, osim tradicionalne španske kuhinje, Anastasija je želela da gosti koji su iz Španije imaju priliku da nešto probaju srpsku kuhinju pa će zbog toga iz Beograda put Sevilje nekoliko dana pre venčanja poći i dva šefa koja će se baviti isključivo spremanjem hrane koja je tradicionalna na našim prostorima.

 

 

Porodice Ražnatović i Gudelj se mladencima ne mešaju u svadbenu organizaciju, ali su navodno pre nekoliko dana dobili obaveštenje da krajem decembra nemaju nikakve planove kako bi se svi okupil i proslavili venčanje Anastasije i Nemanje.

 

Bonus video

Anastasija Ražnatović promenila frizuru

 

makonda-tracker