prelepo

BAZEN, palme i MNOGO LUKSUZA: Zavirite u parče raja u Sevilji gde su Anastasija i Nemanja Gudelj svili dom (FOTO)

1

Kako izgleda velelepna vila u kojoj žive Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u Sevilji?

nemanja gudelj i anastasija ražnatović žive u sevilji, što im je početna tačka za njihova mnogobrojna putovanja
nemanja gudelj i anastasija ražnatović žive u sevilji, što im je početna tačka za njihova mnogobrojna putovanjafoto: Instagram/printscreen/nemanjagudelj

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović otpočeli su zajednički život u Španiji, u prelepoj Sevilji, koja je sada njihov dom.

 

Kao što je poznato, mladi fudbaler igra za FK Sevilja, a kako mediji prenose, on se nalazi u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera sa godišnjom platom od 5.650.000 evra.

 

Par se nedavno verio na Ibici, a nakon što su bili razdvojeni neko vreme, Anastasija se vratila u Sevilju, gde uživa u vrelim letnjim danima.

 

Ona je sada na Instagramu pokazala koliko joj je lepo dok koristi dan da bi odmarala, sunčala se i "nabacila" preplanuo ten. 

 

Naime, mladi par živi u vili koja je ograđena visokom ogradom, pa je tako privatnost zagarantovana, bazen je nasred dvorišta, a tu su i ležaljke i suncobrani, kao i palme.

 

Zavirite u njihov dom:

 

1 / 6 Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

U samoj vili u kojoj žive Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović dominira drvo, a tu su i drveni sto sa omiljenim sitnicama fudalera i fotografije sa terena, dok jedan od omiljenih kutaka fudbalera čini i veliki stakleni sto na kojem može da potpisuje dresove.

 

Nedavno je Ceca Ražnatović govorila o veridbi ćerke i Gudelja, pa istakla da je jako bitan trud i da on zaista pokazuje koliko mu je stalo do njene naslednice.

 

 

— Jako je bitno kada se neko potrudi, a on se zaista potrudio, kada vidite da se neko trudi oko vas, onda vam i pokazuje koliko mu je stalo. Važna je pažnja, džaba vam sve, ako vam nije prezentovano na lep način, na način koji ženi imponuje i prija, a to je da oseti ljubav — smatra Anastasijina mama.

 

Bonus video

Anastasija s Nemanjom na Ibici:

 

makonda-tracker