(VIDEO)

Nežni PRVI POLJUBAC, beskrajna radost: Snimak s venčanja Petra Graša i Hane Huljić pokazuje koliko su zaljubljeni

1

Hrvatski pevači Petar Grašo i Hana Huljić juče su se zavetovali na večnu ljubav, a sada se u javnosti pojavio prvi snimak s njihove romantične ceremonije venčanja.

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti jer je odmah nakon raskida 24 godine duge veze s Danijelom Martinović uplovio u ljubav s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo juče u Splitu.

 

Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, a kako su insistirali na privatnosti u javnosti se pojavilo tek nekoliko trenutaka sa ceremonije i svadbene proslave.


Nakon romantičnih fotografija, isplivao je i snimak srećnog para, a u pitanju je trenutak kada su se Petar i Hana prvi put poljubili kao supružnici.

 


Okupljene zvanice, na čelu s Haninim ocem i Petrovim višedecenijskim prijateljem Tončijem Huljićem, pozdravile su ovaj trenutak nežnosti gromoglasnim aplauzom, a snimak se munjvito širi društvenim mrežama.
Podsetimo, par je imao više kumova: dok je Hani kuma njena prijateljica i pevačica Domenika Žuvela, Grašu su kumovali legendarni košarkaš Dino Rađa, slovenački kuvar Tomaž Kavčić i njegov prijatelj iz detinjstva Šime.

 


O venčanici se danima pisalo i pričalo, a i sam Jurica Pirić, koji je zadužen za dizajn haljine, priznao je da za Slobodnu Dalmaciju da za Haninu venčanicu vlada nezapamćeno interesovanje.


Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživeo ovako nešto, ovakvo interesovanje, po ceo dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina — istakao je on.


Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njene ličnosti, neće biti ni šljokica, ni čipke, ni seksepila... Biće to jedna jednostavna haljina, nežno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja. Biće bela, od providnog materijala — najavio je pre venčanja Pirić, koji je inače izradio venčanicu ispred brenda čije je zaštitno lice godinama Grašova bivša partnerka Danijela Martinović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CROPIX (@cropix_photo)


Par nije preterano pričao o svojojo sreći, a Petar Grašo se tokom nedavnog boravka u Beogradu osvrnuo na novonastale okolnosti u njegovom životu.


Dogodila se ljubav. Ljubav se treba događati, ne treba se planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovek treba gajiti sam u sebi, ne treba se razmetati time. Da, postoji ljubav. Da, događa se jedan predivan period života sa osobom koja ti tog trenutka znači najviše i s kojom planiraš da se prepustiš i ploviš — rekao je Grašo u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

 

 

makonda-tracker