pripreme su u toku

"Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana!" Otkriveno detalji venčanice koju će nositi lepa izabranica Petra Graša

0

Iako je portparolka popularnog pevača istakla da on ne planira venčanje, javna je tajna u Hrvatskoj da će Petar Grašo i mlada Hana Huljić, koji trenutno čekaju prvo dete, uskoro reći "da", a svakodnevno isplivavaju novi detalji

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Kako su javili hrvatski mediji pre izvesnog vremena, pevač Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31), ćerka njegovog prijatelja i saradnika Tončija Huljića (59), u 2022. reći će jedno drugom sudbonosno "da".


Nedavno je otkriveno da par čeka prvo dete, posle samo nekoliko meseci zabavljanja, što je potvrdila i Martina Podgorski, PR popularnog pevača.

 


Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao to znate Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi, koliko je moguće, da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju — rekla je ona.

 

Petar Grašo, Tonči Huljić, Hana Huljić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Međutim, ubrzo se pročulo da Grašo i Hana i te kako rade na pripremama za svadbu, kao i da je Huljićeva odabrala da njenu venčanu haljinu kreira splitski modni brend čije je dugogodišnje zaštitno lice pevačica Danijela Martinović, s kojom je Grašo bio u vezi 24 godine i s kojom je raskinuo nedavno.


Kako je sada za Slobodnu Dalmaciju otkrio Jurica Pirić, koji je zadužen za dizajn haljine, za Haninu venčanicu vlada nezapamćeno interesovanje.


Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživeo ovako nešto, ovakvo interesovanje, po ceo dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina — istakao je on.

 

Iako su mnogi verovali da će se srećna mlada i buduća mama opredeliti za seksepilan model, on ističe da to nije slučaj.


Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njene ličnosti, neće biti ni šljokica, ni čipke, ni seksepila... Biće to jedna jednostavna haljina, nežno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja. Biće bela, od providnog materijala — otkrio je Pirić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)


Grašo i Hana i dalje odbijaju da iznose previše detalja o svojoj vezi, iako su mesecima glavna tema u hrvatskim medijima.

 

Petar Grašo
foto: Damir Dervišagić

Hana i ja živimo decentno, ne delimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, šta više, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmala vest da smo postali hrvatski Megan i Hari — rekao je nedavno Grašo za Večernji list.

 

 

makonda-tracker