uživaju

U najdražem društvu, blista u trudnoći! Hana Huljić podelila fotografiju o kojoj priča ceo region

2

Ćerka Tončija Huljića i nova devojka Petra Graša ne oglašava se često na Instagramu, ali svaki put oduzme dah

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkako se pročulo da njenu vezu s pevačkom zvezdom i dugogodišnjim prijateljem i saradnikom njenog oca Tončija Huljića Petrom Grašom, lepa Hana Huljić (31) ne oglašava se često na društvenim mrežama. To je posebno slučaj otkad je otkriveno da je Hana u drugom stanju, a ona se tek povremeno oglasi nekom fotografijom na Instagramu.

 

Hana je sada rešila da podeli trenutak druženja s njenom najboljom prijateljicom i poznatom hrvatskom pevačicom Domenikom Žuvelom, a potom prilikom pokazala je i kako izgleda u trudnoći. Dve poznate drugarice pozirale su zagrljene i u gotovo prirodnim izdanjima, a Hana je pokazala da blista iščekujući dolazak svog prvog deteta na svet. Ona je prekrila rukama stomačić, pa nije pokazala da li je on počeo da se nazire, a usne je razvukla u širok osmeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)


Domenika i Hana su, inače, i kume, a Hanina drugarica započela je karijeru sarađujući s njenim ocem Tončijem u okviru projekta Tonči Huljić & Madre Badessa Band 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)


Podsetimo, za vezu Petra Graša i Hane Huljić saznalo se u oktobru prošle godine, odmah nakon što je otkiveno da je on raskinuo vezu s pevačicom Danijelom Martinović, s kojom je proveo 24 godine. Nedavno je s Haninim ocem i svojim prijateljem gostovao u jednoj emisiji, kada su se osvrnuli na to da stiže prinova.

 

Tonči, je l' ti rekao ko "Postaćeš deda"? ― pitala je voditeljka Tatjana Jurić Tončija u emisiji u kojoj je gostovao s budućim zetom.


Ma, nemoj mi ništa govoriti, gledam ove slikice, tako. Stalno sam govorio "Hoćete me više napraviti dedom?" Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovek koji uvek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš "deda"? Sad samo čekam ―"pradeda" ― našalio se Tonči.

 

1 / 5 Foto: Instagram/moviawines


Mi smo uvek jedan drugom radili ludorije, mislim da ovo finalna ― našalio se Grašo na to.


Pevač se osvrnuo na to što uskoro postaje tata i priznao da mu je trebalo vremena da shvati razmere ove velike životne promene.


Trebalo mi je neko vreme, kao i verovatno svakom čoveku, da sam sa sobom osvestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne porodice koje čekaju prinovu ― istakao je Grašo.


On je istakao da ne strepi od menjanja pelena i da nije jedini koji će morati da savlada ovu veštinu.


Mislim da ima i drugih članova ove familije koji trebaju da "guglaju" kako se to radi ― istakao je Grašo kroz smeh.

 

 

makonda-tracker