želela je da joj ispriča sve

Pisala je priču "svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici": Danijela Martinović otvoreno o najbolnijoj temi

0

Hrvatska pevačica Danijela Martinović nikad nije krila da je majčinstvo njena velika želja, ali da joj se ono jednostavno nije dogodilo.

foto: Z. Milutinovic/ATAImages
foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Pop pevačica Danijela Martinović (50) našla se nedavno u centru pažnje regionalnih medija nakon raskida duge veze s kolegom. Šarmantna bivša pevačica grupe Magazin i njen kolega Petar Grašo (46) dugo su važili za jedan od najskladnijih parova javne scene na našim prostorima, pa je nedavno sve iznenadila vest da oni više nisu zajedno i da je pevač u vezi s Hanom Huljić (31), koju nekadašnji par zna od malih nogu. Nakon što su potvrdili da su zajedno, Petar i Hana su saopštili i da čekaju svoje prvo dete, kao i da venčanje ipak nije u planu ove godine.

 


Danijela je s Grašom provela 24 godine i nikad nije krila da se nada da će zajedno dobiti potomstvo, što se, ipak, nije dogodilo. Kako je ona jednom istakla, nije joj lako ni to što se mediji, budući da je ona javna ličnost, bave ovom temom.


Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine ― rekla je Danijela pre nekoliko godina za Jutarnji.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ona je tada istakla da nije odustala od majčinstva, ali i da to hoće li u životu biti srećna nije uslovljeno time hoće li dobiti dete.


Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi ― naglasila je pevačica.

 

Danijela je, inače, nedavno za IN Magazin pristala da odgovori kako se oseća nakon raskida tako duge veze.


Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna — rekla je Danijela i citirala svog kolegu — Kako bi rekao Džiboni, "u svemu sada mogu naći nešto lepo i reći 'živote, dobar ti dan'''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe.

 


Danijela, inače, često pokazuje da je ne dotiču medijski natpisi i komentari na društvenim mrežama nakon raskida veze s Petrom Grašom, a nedavno je podelila na Instagramu selfi za koji je pozirala nasmejana i napisala:


Sa osmehom u novu nedelju!

 

 

 

makonda-tracker