spremni za menjanje pelena

"Mi smo uvek jedan drugom radili ludorije": Petar Grašo i Tonči Huljić oči u oči nakon vesti o prinovi

0

Nakon što je otkriveno da je Petar Grašo u vezi sa ćerkom svog višedecenijskog prijatelja Tončija Huljića, stigla je i vest da će pevač i lepa Hana Huljić dobiti dete. Pevač i muzičar su sada zajedno gostovali u jednoj emisiji, a na red je neminovno stigla i ova tema...

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Popularni kompozitor Tonči Huljić i pevač Petar Grašo decenijama su bliski prijatelji i saradnici, a odnedavno ihi veže još jedna veza ― Tončijeva ćerka Hana i Petar su u ljubavnoj vezi i uskoro će postati roditelji.


Tonči, otkad je do medija dospela informacija da su Petar i Hana par, ne krije da nema ništa protiv njihove ljubavi, a sada je progovorio i o novonastalim okolnostima.


Tonči, je l' ti rekao ko "Postaćeš deda"? ― pitala je voditeljka Tatjana Jurić Tončija u emisiji u kojoj je gostovao s budućim zetom.

 


Ma, nemoj mi ništa govoriti, gledam ove slikice, tako. Stalno sam govorio "Hoćete me više napraviti dedom?" Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovek koji uvek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš "deda"? Sad samo čekam ―"pradeda" ― našalio se Tonči.

 

Petar Grašo, Hana Huljić, Tonči Huljić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Printscreen/Instagram

Mi smo uvek jedan drugom radili ludorije, mislim da ovo finalna ― našalio se Grašo na to.


Pevač se osvrnuo na to što uskoro postaje tata i priznao da mu je trebalo vremena da shvati razmere ove velike životne promene.


Trebalo mi je neko vreme, kao i verovatno svakom čoveku, da sam sa sobom osvestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne porodice koje čekaju prinovu ― istakao je Grašo.

 

Petar Grašo
foto: Damir Dervišagić

On je istakao da ne strepi od menjanja pelena i da nije jedini koji će morati da savlada ovu veštinu.


Mislim da ima i drugih članova ove familije koji trebaju da "guglaju" kako se to radi ― istakao je Grašo kroz smeh.

 


 

makonda-tracker