koja vam je najlepša?

Avgust i septembar su bili rezervisani za GLAMUR IZ BAJKE: 5 venčanica u kojima su poznate dame nedavno blistale

0

Ukoliko vam treba modna inspiracija za venčanje, pogledajte kakve su toalete birale popularne devojke s domaće javne scene

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U doba pandemije virusa korona zaista je još teže organizovati proslavu nego inače, a to dobro znaju svi oni koji su se poslednjih godinu dana odlučivali na takav poduhvat. Međutim, ovo leto definitivno je bilo srećno za brojne poznate parove s domaće javne scene koji su, ipak, rešili da stanu na ludi kamen i obeleže dan svog venčanja na najlepši način.

 

 

Svaka mlada, kao i mladoženja, prelepi su na svoj način, a nema sumnje da se svako maksimalno potrudi da za svoj dan izgleda najlepše moguće i odabere toaletu po svom ukusu.

 

Prisetite se kako su poznate devojke iz Srbije izgledale na svojim nedavnim slavljima, bilo da su u pitanju bile gala svadbe ili intimne ceremonije...

 

Sve mlade su izgledale prelepo, ali čija venčanica bi vama poslužila kao modna inspiracija za najlepši dan?

 

 

Lepa Dženi udala se za glumca Uroša Jovčića, a proslava je bila više nego bajkovita. Kuma je bila influenserka Lea Stanković, a Dženi je blistala u čipkastoj dugoj venčanici, kao iz princezinih snova...

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Milica Mandić ispisala je istoriju u svetu tekvonda, a nedavno je svom izabraniku Marku Đuričiću izgovorila sudbonosno da. Iako smo na nju navikli u sportskim izdanjima, Millica je sijala kao nevesta u elegantnom izdanju i beloj venčanici.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Voditeljka jutarnjeg programa Anđela Đurašković izgovorila je "da" svom dugogodišnjem partneru Luki, sa kojim ima sina, a bila je obučena u prekrasnu belu venčanicu sa kraćim šlepom.

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Katarina Grujić udala se za Marka Gobeljića na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju. Kuma je bila Andreana Čekić, a trudna Kaća i fudbaler odlučili su se za intimno venčanje, dok će veliko slavlje sačekati sledeću godinu.

 

 

 

Ćerka Milana Topalovića Topalka udala se za Dragana Aleksića, a trenutno uživaju na medenom mesecu. Helena je nosila belu venčanicu, da bi se kasnije presvukla u beli komplet.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker