kao princeza

BAJKOVITA venčanica i ŠIK beli prsluk: 2 stajlinga Helene Topalović za dan njenog venčanja

0

Lepa Helena Topalović danas je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Draganu Aleksiću, a pogledajte kakva dva izdanja je ponela za svoj najlepši dan, kao i zbog čega se šuška da je u drugom stanju

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Mada smo pre samo nekoliko dana pomislili da se Helena Topalović, lepa ćerka Milana Topalovića Topalka, tek verila, danas je postalo jasno da se ona već i udala!

 

Kako Helena nije htela da javnost pre vremena sazna za njeno venčanje, tako je i prećutala da se uveliko sprema za najlepši dan u svom životu, ali danas je odlučila da sa stilom pokaže kako je izgledalo njeno sudbonosno "da".

 

 

Iako nije želela ni da otkriva identitet svog supruga, po fotografijama je jasno da se radi o Draganu Aleksiću, bivšem mužu voditeljke Jelene Dimitrijević. Helena je u međuvremenu dodala i njegovo prezime, pa se tako sada predstavlja kao Helena Topalović Aleksić.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Inače, ona je za ovaj poseban dan odabrala čak dva izdanja, jasno, sva u belom! Čini se da Helena obožava belu boju, jer je belo odelo nosila i na dan svog diplomiranja.

 

Helena se najpre pojavila u čarobnoj venčanici, dugoj do poda, sa ogromnim šlepom i kratkim puf-rukavima. Venčanica je istakla Helenin dekolte, a mlada je nosila i veo, Helena je haljinu iznajmila u jednom poznatom salonu, za šta je, kako se navodi, morala da izdvoji između 400 i 500 evra.

 

Helena je podelila i fotografije sa suprugom ispred crkve, ali njemu se ne vidi lice, što potvrđuje da ne voli da se javno eksponira.

 

 

Kasnije se Topalkova ćerka presvukla, pa ponela šik beli prsluk koji je uklopila sa belim pantalonama sa širokim nogavicama, uz koje je nosila i bež salonke. U ruci je nosila i beli sako.

 

 

Inače, uveliko se šuška da je Helena trudna, a kako su pažljivi Instagram pratioci zaključili, to bi mogla da nam pokaže upravo ova fotografija sa slavlja:

 

Dragan Aleksić, Helena Topalović
foto: Instagram

 

makonda-tracker