modna inspiracija

Olimpijska kraljica obožava — tufnice: Modni trik Milice Mandić možete iskopirati u svakoj odevnoj kombinaciji

0

Milica Mandić, sportistkinja koja nam je donela toliko radosti mnogo puta, a posebno danas, kada je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, ima ne samo sportske, već i modne trikove!

foto: Instagram
foto: Instagram

Sportistkinja Milica Mandić i naša olimpijska šampionka osvojila je zlatnu medalju pobedom nad Korejkom Dabin Li u Tokiju, u tekvondou u kategoriji preko 67 kilograma. 

 

Zlatna Milica već je donela toliko puta radost Srbiji svojim sportskim trijumfom, a najavila je da će joj borbe na Olimpijskim igrama u Tokiju biti poslednje u karijeri. Mandićeva je verena za tekvondoistu Marka Đuričića i nikada ne eksponira svoju privatnost, ali njen Instagram krije i male modne cake kojima je sportistkinja verna.

 

Ona je verna ležernom, kežual stilu odevanja, a ima i jedan trik kojima svoje odevne kombinacije čini upečatljivim.

 

Kako to postiže? Tufnicama!

 

Milica obožava tufnice, a postoje modna pravila koja moramo upamtiti kada je ovaj dezen u pitanju, kao i modne zabrane. Čini se da naša zlatna šampionka najviše voli da kombinuje sitne tufne u crno-beloj varijanti, a posebno su izražene na njenoj odeći kad je u pitanju letnji stil.

 

To može biti haljinica:

 

Ili majica:

 

Čak i pantalone!

 

Od sportskog do elegantnog stila, Milici sve savršeno stoji, a kombinujući puf-rukave, široke nogavice i mini-varijante, lepa sportistkinja uvek nađe trendi način da uz tufnice zablista!

 

 

makonda-tracker