PREDIVNO

BELA ČIPKA + RALF LOREN: Bajkovito venčanje Lili Kolins zaslužilo je jednu od NAJLEPŠIH VENČANICA koje smo skoro videli

0

Lili Kolins, glumica koja se proslavila ulogom Emili u Parizu, udala se za svog partnera na idiličnom venčanju u prirodi Kolorada

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena glumica i ćerka engleski pevača i člana grupe Dženesis Fila Kolinsa, čuvena Emili u Parizu — Lili Kolins — udala se za reditelja Čarlija Mekdauela u Koloradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Ono što je počelo kao bajka sada je moja realnost zauvek. Nikad neću moći da opišem kako treba kakav je bio protekli vikend, ali počeću sa rečju magičan... — rekla je 31-godišnja glumica.

 

Nikad nisam želela da budem nečiji neko kao što želim da budem tvoja, a sada sam tvoja žena. 4 septembra 2021. zvanično smo postali jedno drugom zauvek. Volim te i više od toga — dodala je Lili. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Za bajkovito venčanje je potrebna i bajkovita venčanica, a Lili je nosila predivan model sa potpisom modne kuće Ralf Loren, dugačku do poda, od bele čipker i sa dugim rukavima. Lilina venčanica imala je okovratnik i pripadajući veo od bele čipke, koji je nosila preko elegantne niske punđe. Njen verenički prsten delo je juvelirke Ajrin Nojvirt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Kao što je Lili dete slavne ličnosti, tako je i njen suprug sin Malkolma Mekdauela i Meri Stinburgen,

 

Ranije ove godine, Kolins je otkrila da je njihova veza ojačala tokom perioda pandemije.

 

Karantin je spojio i razdvojio mnoge ljude, ali zajedničko vreme samo je učvrstilo ono što smo već znali jedno o drugom. Kada vidite nekoga u najboljim i najgorim izdanjima, a i dalje ste s tom osobom, to je prelepa stvar — ispričala je glumica koja se proslavila glavnom ulogom u hit-seriji Emili u Parizu, delo Darena Stara, tvorca serije Seks i grad.

 

 

makonda-tracker