predivno

Prsten iz Londona, DVE venčanice, dekoracija IZ MAŠTE: SVI detalji BAJKOVITOG venčanja Kaće i Gobelje

0

Fudbaler Marko Gobeljić i pevačica Katarina Grujić jedno drugom su se zavetovali na večnu ljubav na imanju u Čeneju

foto:  KURIR, PRINTSCREEN PAPARACO LOV, PRINTSCREEN/INSTAGRAM
foto: KURIR, PRINTSCREEN PAPARACO LOV, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nakon godinu dana zabavljanja i ljubavi, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se na intimnom venčanju za svega petnaestak zvanica. Slavlje su upriličili na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, a atmosfera je bila više nego bajkovita.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Katarina je u šestom mesecu trudnoće, a Marko i ona čekaju devojčicu Katju. Ipak, trudnoća je nije sprečila da igra do sitnih sati.

 

Još sam vrlo uzbuđena zbog svega. Trenutak kada me je otac dopratio do čarobno dekorisane bašte, a zatim do romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće. Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno. Poznato je da smo mi žene malo umešnije kada je reč o ukrašavanju i stilizovanju, stoga mi je Marko taj zadatak rado i u potpunosti prepustio. Želela sam prirodno cveće i zlatne detalje, pa je imanje bilo prekriveno belim ružama, dok su stolove krasili kristalni svećnjaci i detalji u zlatnoj boji. Zaista je sve bilo kao u nekakvom snu. Još uvek ne mogu sebi da dođem od uzbuđenja — pričala je Katarina za Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍 (@mine.kaca)

 

Pevačica je imala dve venčanice: jednu za venčanje, drugu za slavlje. Što se tiče burme, otkrila je da Marko nosi običnu zlatnu burmu, a ona je birala roze zlato, i to da bi se slagao uz verenički prsten, koji se takođe čekao iz Londona. 

 

Od kume Andreane Čekić dobila je skupoceni prsten, ali njen bend je i zabavljao goste na svadbi, koji je posle zamenio drugi muzički sastav.

 

Ipak, tek sledi veliko veselje.

 

Plan je da se u junu venčamo u crkvi, najverovatnije će to biti u Hramu Svetog Save, a potom ćemo za oko 650 zvanica prirediti veliku žurku. Ispoštovaćemo sve tradicionalne običaje koje smo sada preskočili. Moći ćete Marka da vidite kako puca u jabuku, ali i kako pregovara s mojim bratom oko kupovine mlade — otkrila je Kaća, pa dodala da je na svoje prezime Grujić dodala Markovo Gobeljić, tako da ćemo je od sada znati kao Katarinu Grujić Gobeljić.

 

 

makonda-tracker