šta vi mislite?

Podseća na VENČANICU — ali to nije slučajno: Tajna prelepe haljine koju je Lea Stanković nosila na venčanju Dženi Martin

0

Prelepa Dženi Martin izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Urošu Jovčiću, a pored njihove gala svadbe, veliku pažnju privukao je i modni odabir kume, popularne Lee Stanković.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedan od događaja koji je obeležio kraj prethodne nedelje jeste i bajkovito venčanje glumca i voditelja emisije Štoperica Uroša Jovčića i šarmantne i talentovane Dženi Martin. Ovaj par bio je nekoliko godina u vezi, a kruna njihove ljubavi bilo je gala venčanje u jednom od najpopularnijih beogradskih hotela.

 

Lepa Dženi za svoju kumu na venčanju odabrala je influenserku Leu Stanković, a njen modni odabir za venčanje privukao je veliku pažnju javnosti, posebno Tviter zajednice. Naime, lepa Lea odabrala je za Dženino slavlje roze haljinu koja krojem, izgledom i detaljima podseća upravo na — venčanicu.

 

 

Već dugo postoji uvreženo mišljenje i (nepisana) pravila o tome kako se treba obući za venčanje, a šta bi svakako trebalo preskočiti. Duge haljine koje podsećaju na venčanice spadaju u kategoriju ne, nikako po svim kriterijumima. 

 

To je, verovatno, prvo i osnovno što gošće na venčanjima imaju na umu: izbegavati haljinu koja iole podseća na mladinu, što važi i ako nevesta nosi haljinu u boji koja nije bela. 

 

Lea je obukla haljinu koja neodoljivo podseća na Dženinu, a korisnicima društvenih mreža nije trebalo mnogo da započnu diskusije i polemike na ovu temu.

 

Ipak, mnogima je promaklo jedno: obe devojke su izgledale prelepo, bile su zagrljene i nasmejane, postale su kume, pa im je svakako na ovaj dan bilo manje važno to što su u sličnim haljinama.

 

 

Lea je za Glossy objasnila zbog čega je odabrala baš ovu haljinu, a njen modni izbor bio je u skladu sa njenim i Dženinim dogovorom.

 

Potpuno spontano je došlo do toga kada smo tražile haljine. Njoj se svidela jedna venčanica, meni se svidela ova haljina. Dres-kod za venčanje je bio "duga haljina", tako da je bilo obavezno nositi dugačku haljinu. Htele smo obe da imamo "veće" haljine i ideja od samog starta je bila takva. Do samih haljina je došlo spontano, a inspiraciju smo našle u ovoj slici — otkrila je Lea za Glossy i pokazala sliku koja ih je inspirisala na sličan modni odabir:

 

 

makonda-tracker