prelepo

NIJE PRVA koja se UDALA u njoj: Venčanica snahe Kejt Midlton krije porodičnu tajnu

0

Nešto staro, pozajmljeno... Snaha Kejt Midlton i supruga Džejmsa Midltona odabrala je posebnu haljinu za svoj važan dan!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana su Džejms Mildton, rođeni brat Kejt i Pipe Midlton, i njegova partnerka Elizi Tevent stali na ludi kamen u Francuskoj, u mestu Bormes-les-Mimosas.


Venčanju je prisustvovala Kejt, koja se pre toga duže od dva meseca nije pojavila u javnosti, a nakon toga je imala prvu zvaničnu dužnost pri obilasku stanice kraljevskog vazduhoplovstva.

 

Mada je venčanje proteklo u intimnoj i bajkovitoj atmosferi, pa do sada nismo imali priliku da saznamo detalje svadbe u Franucskoj, otkriveni su zanimljivi detalji o venčanici koju je mlada nosila.

 

Elizi se odlučila za venčanicu koja je stara čak 41 godinu, a prva ju je nosila na svom venčanju niko drugi do Kerol Midlton.

 

 

U pitanju je Džejmsova majka, a Elizi je otkrila zbog čega se odlučila za vintidž čipkastu venčanicu sa venčanja Kerol Goldsmit i Majkla Midltona.

 

Moje "nešto pozajmljeno" bila je haljina moje svekrve, koja ju je nosila na svom venčanju u junu 1980. godine. Dok sam pričala sa Kerol o haljinama i delila ideje radi inspiracije tokom karantina, probala sam njenu venčanicu i zaljubila se u nju ― otkrila je novopečena gospođa Midlton.

 

Svakako nema sumnje da je izgledala božanstveno u njoj!

 

 

 

makonda-tracker