zvone zvona svadbena

Odabrala je MODERNU venčanicu, svaki detalj zračiće dobrim ukusom: Udaje se Marija Kilibarda!

2

Jedna od najlepših žena srpskih televizija uskoro će izgovoriti sudbonosno "da", javljaju mediji

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Marija Kilibarda u emotivnoj je vezi s Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, a zajednički život su gotovo već započeli.


Njih dvoje su zajedno više od godinu i po dana, a kako 24sedam saznaje od izvora bliskog voditeljki, svoju ljubav će uskoro krunisati brakom. Naime, oni su zakazali venčanje za 30. oktobar ove godine u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

 

 

Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a sagovornik medija upućen u detalje organizacije, ističe da će sve biti na nivou i "sa ukusom". Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)


Međutim, s obzirom na to da su isplanirali da svaki detalj bude predivan, i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio zbog epidemiološke situacije da li sada da se upuštaju u to ili da sačekaju proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje, objašnjava sagovornik ovog portala i dodaje da još strepe zbog pandemije.

 

Marija se nije javljala na telefon da prokomentariše ove navode.

 

Ona je, inače, jednom prilikom istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego s bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Kako je ispričala, karantin ih je zbližio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Glumica Ljiljana Dragutinović istakla je da za buduću snaju ima samo reči hvale.

 

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je Ljiljana za pomenut medij, te priznala da se raduje tome da joj sin i snaja podare uskoro i unučiće.

 

 

makonda-tracker