uvreda za uvredom

Arčijev kum ga nije pozvao na venčanje, a TO NIJE SVE! 3 poslednja PONIŽENJA u nizu koja su princa Harija bacila na dno

1

Princ Hari poslednjih nedelja proživljava težak period, jer se čini da su mu u Engleskoj mnogi okrenuli leđa.

Princ Hari ne proživljava preterano lep životni period
Princ Hari ne proživljava preterano lep životni periodfoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Hari ima planove, zajedno sa svojom suprugom Megan Markl, da se vrate originalnoj ideji za Megzit, što je dovoljno poniženje, kako navode strani mediji. Ipak, osim toga, on je pretrpeo tri velika poniženja  u svega par nedelja, navodi kraljevska biografkinja Emili Endruz.

 

Najpre, posetio je Veliku Britaniju prošlog meseca, ali nije uspeo da se vidi sa svojim ocem, kraljem Čarlsom, jer kralj nije "uspeo da to uklopi sa svojim rasporedom".

 

Dalje, on nije bio pozvan na paradu Pozdrav bojama, na kojoj se proslavlje rođendan britanskog monarha, u ovom slučaju, njegovog oca Čarlsa.

Takođe, nije bio pozvan na venčanje vojvode od Vestminstera, Hjua Grosvenora, čoveka koji je krstio njegovog sina Arčija, a ujedno je to bilo "venčanje godine" u Engleskoj.

 

Kako je biografkinja napisala u magazinu Woman, "to je bilo poniženje za poniženjem za Harija".

 

Hari je izgubio poverenje kod toliko ljudi da je teško da ga ikad više vidimo na nekom bitnom venčanju ili Pozdravu bojama ― dodala je ona.

 

Megan i Hari nisu pozvani ni na paradu Pozdrav bojama, ni na venčanje vojvode od Vestminstera
Megan i Hari nisu pozvani ni na paradu Pozdrav bojama, ni na venčanje vojvode od Vestminsterafoto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Možda i najveća uvreda jeste što nije pozvan kod vojvode Grosvenora, a nekada mu je bio toliko blizak prijatelj da ga je pozvao da krsti njegovog sina Arčija.

 

Emili Endruz navodi da su mu i porodica i prijatelji okrenuli leđa, uprkos tome što je ranije ove godine izjavio da je hteo da ih vidi i provede više vremena u Britaniji.

 

Hju Grosvenor i njegova mlada Olivija Henson
Hju Grosvenor i njegova mlada Olivija Hensonfoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Ipak, kasnije je saopštio da se neće videti s ocem zbog njegovog "zauzetog rasporeda", ali nije video ni brata, princa od Velsa, kao ni princezu Ketrin, koji su, navodno, previše povređeni da bi pričali s njim.

 

Ni prošle godine, kao ni ove, Hari i njegova supruga Megan nisu prisustvovali Pozdravu bojama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

makonda-tracker