nije im bilo svejedno

Nikada joj to nisu oprostili! Kraljica Elizabeta je Megan i Hariju OSVETU "servirala hladnu", zbog toga se i sada "PUŠE"

0

Čini se da je kraljica dobro znala šta će najviše da ih zaboli i nije ih štedela 

KRALJICA JE ZABIBERILA ČORBU HARIJU I MEGAN
KRALJICA JE ZABIBERILA ČORBU HARIJU I MEGAN foto: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Kraljica Elizabeta II nije bila blagonaklona prema princu Hariju i Megan Markl nakon što su odlučili da odu iz kraljevske porodice i započnu život u Americi. 

 

Sve se dodatno zakomlikovalo kada je izašla Harijeva knjiga "Rezerva" u kojoj iznosi razne detalje iz života u Palati, koji se nisu ticali samo njega već i drugih članova kraljevske porodice. 

 

Upravo zbog toga je bila veoma rezervisana prema odmetnutom paru, a mnogi kažu da im je pred samu smrt servirala jednu vrstu osvete, koju će pamtiti godinama. 

 

Naime, kako prenose strani mediji, kraljica Elizabeta je svoju unuku, koja nosi njeno ime, malenu Lilibet upoznala prvi put na njenom platinastom jubileju koji je bio upriličen 2022. godine. 

 

U medijima se moglo pročitati da su se njih dve videle prvi put preko video poziva ranije, ali je Palata te navode demantovala i objasnila da nije bilo nikakvog video poziva.

 

Baš uoči dolaska Megan i Harija na platinasti jubilej, kraljica je donela neopozivu odluku, njen susret sa unučicom neće biti medijski propraćen niti fotografisan. Ovakva odluča zasmetala je paru, ali nisu želeli da dodatno komplikuju, već ionako komplikovane odnose.

Iako je ovo bio istorijski trenutak, fotografija nije bilo, snimaka nije bilo, pa mnogi kažu, kao da se nije ni desio.  Kako su tvrdili izvori, ona nije želela da njihov sastanak budu iskorišćeni od strane medija, posebno od strane Harija i Megan, o kojima je Netfliks tada snimao dokumentarac.

 

Ipak, to nije bio jedini razlog. Budući da je to bila proslava kraljičinog jubileja, ona se uplašila da bi susret s Lilibet zasenio sve ono na čemu je godinama rađeno i sve ono na šta je kraljica čekala toliko dugo. 

 

Lilibet je bio čuveni kraljičin nadimak po kojem su je znali ljudi širom sveta godinama. 

KRALJICA JE BILA ODUŠEVLJENA MALENIM ARČIJEM
KRALJICA JE BILA ODUŠEVLJENA MALENIM ARČIJEMfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U medijima su tada mogle da se pročitaju spekulacije da kraljica nije bila oduševljena time što će devojčica nositi njeno ime.

 

Novinar Robert Hardman nedavno je objavio biografiju kralja Čarlsa III, u kojoj je istakao da je Elizabeta retko kada bila toliko ljuta kao što je bila kada je saznala ime koje su Hari i Megan dali svojoj ćerki, ali je ipak dala odobrenje da se to uradi.

 

Prvi susret dve Lilibete bio je i poslednji, jer je nekoliko meseci kasnije kraljica preminula.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kraljica Elizabeta je bila stidljiva 

 

makonda-tracker