od bliskosti do izbegavanja

Bili su prijatelji GODINAMA, a onda se pojavila ― Megan: RAZDOR Bekamovih i Saseksovih bio je brz, a Dejvid "užasnut"

0

Iako su se Bekamovi družili na početku s Harijem i Megan, tračevi su doveli do prekida dugogodišnjeg prijateljstva.

Dejvidu i Viktoriji Bekam nije bilo pravo
Dejvidu i Viktoriji Bekam nije bilo pravofoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Možda su nekada bili dobri prijatelji, ali čini se da su veze između Dejvida i Viktorije Bekam s jedne strane i Harija i Megan Markl s druge strane ne tako bliski kao nekad.

 

Iako su isprva Dejvid i Viktorija pokušavali da pomognu Megan Markl da se uklopi svojevremeno u život u Britaniji, pa joj je Poš pomagala s kontaktima za najbolje stiliste i frizere u Londonu, dinamika njihovih odnosa se promenila.

 

To se desilo, kako prenose strani mediji, kada su privatni detalji o njihovom prijateljstvu isplivali u javnost.

Tračevi su govorili da je Megan sumnjala da je Viktorija davala te informacije, što je dovelo do "neprijatnog" telefonskog razgovora između Dejvida i Harija, koji su godinama bili prijatelji.

 

Svojevremeno je izvor rekao za The Sun 2021. godine: ― Hari je bio ljubazan, ali bilo je neprijatno i Dejvid je bio užasnut. Pomalo neobjašnjivo, ali Megan je verovala da Viktorija stoji iza toga. Mislim, ideja da je Viktorija Bekam lično zvala novinare da im to priča je smešna.

 

 

Megan je, navodno, verovala da je Viktorija odavala tajne novimarima
Megan je, navodno, verovala da je Viktorija odavala tajne novimarimafoto: Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia

Hari je zaštitnički nastrojen prema Megan i odlučio je da odmah preuzme stvar u svoje ruke tako što je pozvao Dejvida. Dogovorili su se da nastave dalje, ali neko vreme je bilo neprijatno među njima.

 

Dejvid i Viktorija bili su gosti na venčanju Saseksovih 2018. godine, ali nisu bili prisutni na večeri. Malo nakon toga, usledila je tenzija kada je Hari odbio da se susretne s Dejvidom u Sidneju, iako je Bekam bio ambasador Harijevih Igara nepobedivih. Šuškalo se da je razlog tome Megan, navodi britanski Ekspres.

 

Noviji događaji takođe potvrđuju da je došlo do razdora među Saseksovima i Bekamovima. 

 

 

Kada se Bruklin Bekam venčavao s Nikolom Pelc na Floridi, Saseksovi nisu bili prisutni. Kada je Dejvid dočekao Lea Mesija u svom fudbalskom timu, mnoge poznate ličnosti su bile prisutne, ali ne i Hari i Megan. Još jedan razlog koji se navodi za zahlađenje odnosa jeste taj što je Dejvid blizak s Vilijamom i Čarlsom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker