Otuđenost od Vilijama ga kida, ali to mu nije jedina BRIGA: Princa Harija RAZARA STRAH i - nije bez razloga

0

Hari žali zbog određenih stvari koje je uradio u prošlosti, a strah mu se polako uvlači u kosti 

HARIJA MUČE DVE BRIGE
HARIJA MUČE DVE BRIGEfoto: EPA / Tolga Akmen

Princ Hari i Megan Markl žive svoj život daleko od britanske kraljevske porodice, ali se sve češće mogu čuti spekulacije da se odbegli princ i te kako kaje zbog pojedinih stvari koje je učinio svojoj porodici.

 

Osim što ga nagriza to što je sa bratom, princom Vilijamom, koji će naslediti britanski tron, u lošim odnosima, to mu nije jedina i najveća briga.

 

Osim zbog Vilijama Hari brine i zbog toga što njihova deca nemaju kontakta. Budući da su oni jedni drugima najbliži srodnici, Hari ne može da prežali što se deca ne viđaju i što se to, čini se, uskoro neće promeniti, tvrdi kraljevski stručnjak.

Uprkos stalnim porodičnim tenzijama, Hari je uložio napore da popravi odnos sa kraljevskom porodicom. Vratio se u Veliku Britaniju u februaru na sastanak sa kraljem Čarlsom nakon što mu je dijagnostifikovan rak, gde su navodno imali razgovor od 30 minuta.

 

Prema Kraljevskom autoru Tomu Kvinu, koji je ekskluzivno pričao za Miror, Hari je užasnut zbog otuđenja od svog brata, princa Vilijama, i činjenice da to ima snažan uticaj na njegovu decu, Arčija i Lilibet.

 

PRINCA MUČE DVE MUKE, NE ZNA KAKO DA REŠI PROBLEM
PRINCA MUČE DVE MUKE, NE ZNA KAKO DA REŠI PROBLEM foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

- Znamo da je Hari veoma uznemirne zbog toga što nema kontakt sa Džordžom, Šarlotom i Luijem, a još mu je gore što ni deca međusobno ne mogu da komuniciraju - rekao je Kvin, pa je dodao:

 

- Hari i Megan bi voleli da zaobiđu problem – voleli bi kada bi se rođaci mogli redovno da se sastaju i imaju dobre odnose dok odrastaju, ali ne vidi način da se to uradi dok su oni sami, Hari i Megan, otuđeni. 

 

Megan Markle je naizgled okrenula stranicu svoje sage o kraljevskoj porodici i usmerila svoju energiju na drugu stranu, dok Hari i dalje gleda i žali za prošlosti, sugeriše kraljevski komentator.

 

HARIJA RAZDIRE TO ŠTO NE KOMUNICIRA SA BRATOM I NJEGOVOM DECOM
HARIJA RAZDIRE TO ŠTO NE KOMUNICIRA SA BRATOM I NJEGOVOM DECOM foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su slavno dali ostavke na svoje visoke kraljevske uloge 2020. godine, što je izazvalo razdor sa porodicom. Nakon toga su usledila i eksplozivna otkrića o načinu života unutra Palate i tajnama koje su vladale među članovima kraljevske porodice. Gospodin Kvin kaže da Hari i te kako oseća posledice tih postupaka.

 

- Izgleda da je Megan donekle napredovala, ali ona je deo kraljevske porodice bila relativno kratko, zbog čega joj je lakše da se fokusira na život u Sjedinjenim Državama nego njenom mužu - kaže Kvin.

 

Od preseljenja u Montesito u Kaliforniji, Megan je bila pokretačka snaga poslovnih poduhvata para u Americi.

HARI PATI ZBOG TOGA ŠTO NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA PORODICOM
HARI PATI ZBOG TOGA ŠTO NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA PORODICOM foto: Aaron Chown / AFP / Profimedia

- Ona je glavni pokretač njihovih komercijalnih preduzeća u Sjedinjenim Državama, gde, pošto je svakog jutra vodio psa u šetnju, Hari ima malo posla osim razmišljanja o prošlosti - dodao je on. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela analizirao Megan i Harija

 

makonda-tracker