u slučaju da je neko sumnjao...

MNOGO SLIČNIJA Elizabeti nego što se mislilo! Princeza na paradi pokazala da je dostojna naslednica pokojne kraljice

0

Kejt Midlton je na Pozdravu bojama pokazala kakav model ponašanja je usvojila od pokojne kraljice Elizabete II.

Kejt Midlton u kočiji na paradi
Kejt Midlton u kočiji na paradifoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Princeza od Velsa Kejt Midlton prihvatila je "smirenost i stoički stil života" pokojne kraljice Elizabete II, dok je pokazivala "samouverenost i odlučnost" tokom parade Pozdrav bojama, navodi stručnjak za govor tela.

 

42-godišnja princeza vratila se javnom životu juče, tokom svog prvog javnog pojavljivanja otkako joj je dijagnostikovan karcinom.

 

Obučena u belu i elegantnu haljinu dizajnerke Dženi Pekam, princeza je putovala kočijom zajedno sa svoje troje dece kroz London, pre nego što su se zajedno pojavili na balkonu Bakingemske palate.

 

 

Podsetimo, Kejt je u martu otkrila da je podvrgnuta preventivnim hemioterapijama nakon iznenadne dijagnoze karcinoma. Ipak, kako navodi stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms, Kejt je govorom tela pokazala mnogo toka.


Kejtin pristup publici sličan je pristupu koji koristi sa sopstvenom decom: to je samouverenost, odlučnost, razuveravanje i čak podrška. U slučaju da je neko sumnjao, ovo njeno pojavljivanje pokazalo je da je ona prava naslednica Elizabete II  piše Dejli mejl.

 

Kejt Midlton s kraljicom Elizabetom i decom na Pozdravu bojama
Kejt Midlton s kraljicom Elizabetom i decom na Pozdravu bojamafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt je od prvog momenta pojavljivanja posle 6 i po meseci delovala opušteno, smešila se i mahala masi, čime se na trijumfalan način vratila obavljanju svojih dužnosti. Gledajući spektakl u društvu svoje dece, našla se u društvu svekra, kralja Čarlsa, koji joj je ukazao čast postavivši je tik kraj sebe. 

 

Pogledajte u galeriji kako je to izgledalo juče:

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video​​​​​​​

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! 

 

 

makonda-tracker