(VIDEO)

U trenutku se – ZALEDILA: Mladić zgrabio Kejt Midlton za struk i počeo da je golica, a o njenoj reakciji svi pričaju

1

Ko je toliko hrabar i opušten da, okružen desetinama telohranitelja, iznenada ščepa buduću kraljicu za struk i zagolica je?

Kejt MIdlton doživela je neočekivanu scenu, kada joj je momak prišao i zagolicao je
Kejt MIdlton doživela je neočekivanu scenu, kada joj je momak prišao i zagolicao je foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga prestolonaslednika britanskog trona princa Vilijama, veoma je srdačna i komunikativna u svim svojim javnim nastupima, ali neka vas to ne zavarava – u svakom trenutku armija telohranitelja pazi da joj niko ne priđe.


Kejt nije strano da grli mališane i građane, ali uglavnom je ona ta koja prilazi drugima, dok malo ko pomisli ili se usudi da je dodirne prvi.


Ovog puta, međutim, neko je imao dovoljno hrabrosti, a rezultat je snimak koji je preplavio društvene mreže.

 

Princeza od Velsa posetila je juče Hal, gde se u Sportskom centru "Alam" družila s osobama s invaliditetom koje učestvuju u ragbi ligi, a i sama je u jednom trenutku pokazala kako se snalazi u ovom sportu u invalidskim kolicima.

Tada je doživela i nešto što verovatno nije pomišljala da je moguće otkako je supruga princa Vilijama – jedan mladić joj je prišao iznenada otpozadi i počeo da je golica u predelu struka! Do je ćaskala s grupom dečaka, jedan momak ju je zagolicao uz povik "bu", ali nije potom doživeo da ga okruže desetine telohranitelja, već se iznenađena Kejt okrenula i odmah prasnula u smeh i rukovala se s njim.

"Kako se snašla!", " Svaka joj čast, sigurno se uplašila, ali je bila pribrana i reagovala fenomenalno", "Možete li da zamislite da je ovo uradio Megan Markl? Ta se ne bi smejala", "Kakva je radost ova žena"... komentarišu njeni obožavaoci.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker