neobični životi

Žive pod LAŽNIM IMENIMA, a JAVNA TAJNA je ko su: Putinove ćerke su vrlo uspešne, a šuška se da nisu jedina njegova deca

0

Nedavno su američki mediji pisali da predsednik Rusije navodno ima još četvoro dece s Alinom Kabajevom, što nikada nije potvrđeno. Koliko je poznato, on je otac dveju devojaka koje su zbog činjenice da im je on otac vodile neobične živote...

Vladimir PUtin, predsednik Rusije, danas puni 70 godina
Vladimir PUtin, predsednik Rusije, danas puni 70 godinafoto: EPA-EFE/SERGEY GUNEEV/SPUTNIK/KREMLIN

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin danas slavi 70. rođendan, a kako je sve u vezi s njegovim životom misteriozno – ne znamo ni kako će proteći slavlje.


Budući da je otac i deda, nije isključeno da će političar provesti dan s porodicom, a veoma je zanimljivo da on nikada nije imenom i prezimenom potvrdio ko su njegova deca.


Obično se u ruskoj javnosti veruje da su u pitanju dve žene istaknute zbog svojih poslovnih rezultata, a proteklih godina se pisalo i o navodnoj tajnoj deci predsednika Rusije.

 

Sudeći po njegovoj zvaničnoj biografiji, Putin je od 1983. godine bio u braku s Ljudmilom Aleksandrovnom Putinom, a ovaj brak se raspao, najverovatnije 2014. godine.

 

Vladimir Putin i Ljudmila Putina na početku njegove vlasti
Vladimir Putin i Ljudmila Putina na početku njegove vlastifoto: EPA-EFE/Yuri Kadobnov

Tokom braka s Ljudmilom, predsednik Ruske federacije dobio je dve ćerke, a njihova imena su, koliko je poznato, Marija (37) i Ekaterina (36). Marija je navodno rođena u Lenjingradu 1985. godine, dok je Ekaterina došla na svet u Nemačkoj, godinu dana kasnije, dok je Putin radio i živeo u ovoj zemlji tokom svojih dana u KGB-u. Obe devojčice imena su dobile po svojim bakama, a poznati su i njihovi nadimci — Marija je Maša, a Ekaterina Katja.


Po povratku u Rusiju 1996, one su išle u nemačku školu, a zatim školovanje nastavile od kuće kada je Putin postao predsednik.


Nisu svi očevi puni ljubavi s decom kao on – rekla je Ljudmila jednom prilikom. – On bi ih uvek razmazio, dok sam ja morala da ih disciplinujem.

Kako su pisali evropski mediji, Marija je studirala biologiju, a njena mlađa sestra studije azijske kulture, a obe su na studije išle pod lažnim identitetima iz bezbednosnih razloga.

 

  • Ko je Putinova ćerka Marija?

 

Nakon što je moskovski Institut za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamalej razvio vakcinu protiv kovida Putin se pohvalio da je njegova ćerka učestvovala u eksperimentu i među prvima primila vakcinu. Veruje se da je u pitanju Marija Voroncova, koja se bavi medicinskim istraživanjima.

Ona je učestvovala u ovom eksperimentu. Posle prve doze vakcine dobila je temperaturu od 38 stepeni Celzijusa, dok je narednih dana ona spala na nešto više od 37 stepeni – izjavio je on i dodao da je posle druge doze vakcine temperatura malo skočila, a nakon toga je sve bilo u redu. – Ona se dobro oseća i ima veliki broj antitela.

 

Navodno Marija živi u Moskvi sa suprugom Holanđaninom Joritom Fasenom i, kako se piše, imaju dete. I Putin je pomenuo da je postao deka, tokom čuvenog razgovora s režiserom Oliverom Stounom 2017. godine, a tada je istakao da nema mnogo vremena da se igra s unučetom.

 

Nakon što je izbio rat u Rusiji, Marija se našla na spisku ljudi koji potpadaju pod sankcije: Amerika je uvela sankcije obema ženama, dok je EU sankcionisala Mariju jer je bila suvlasnica kompanije Nomenko, koja je "uključena u najveći ruski privatni investicioni projekat u zdravstvu".

Ipak, ona je nastavila nesmetano da objavljuje svoje radove u evropskim časopisima.

 

  • Ko je Putinova ćerka Ekaterina?

 

Mlađa ćerka ruskog predsednika navodno živi veoma luskuzno i uspešna je akrobatska plesačica i direktorka dveju inicijativa Državnog univerziteta u Moskvi.

Pisalo se da je u braku s milijarderom Kirilom Šamalovim, kao i da su se razveli posle nekoliko godina braka. U junu 2021. godine, Ekaterina je učestvovala na jednoj konferenciji koja je ruski ekvivalent Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, ali niko je nije predstavljao kao ćerku Vladimira Putina.

 

  • Tajna deca Vladimira Putina?

 

Već godinama se političar u evropskim i američkim medijima povezuje s Alinom Kabajevom, nekadašnjom ritmičkom gimnastičarkom i osvajačicom zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Atini 2004.


Dugo se spekulisalo da je on varao suprugu s njom i razveo se baš zbog te afere, kao i da imaju tajnu ćerku.

 

1 / 5 Foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia


Prošle godine, pojavile su se nove glasine: da Putin i Kabajeva navodno imaju četvoro dece i da Alina s porodicom živi u srcu Evrope.


Dok Putin sprovodi svoj napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbegličku krizu, njegova porodica skrivena je u privatnom i sigurnom dvorcu negde u Švajcarskoj, barem trenutno – rekao je neimenovani izvor za Page Six.


On tvrdi da Putin i Kabajeva imaju osmogodišnje bliznakinje, koje su došle na svet u blizini Lugana u februaru 2015. godine i koje imaju švajcarsko državljanstvo, kao i dvojicu sinova.


Alina ima dvojicu malih sinova i dve ćerke s Putinom, i svi su rođeni u Švajcarskoj – kaže anonimni izvor. – Sva deca imaju švajcarske pasoše, pretpostavljam da ga ima i ona.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o Vladimiru Putinu

 

makonda-tracker