raskošno

Sve tajne Putinove ZLATNE PALATE: Zavirite u navodno ljubavno gnezdo ruskog predsednika

1

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegova navodna ljubavnica Alina Kabajeva žive u tajno vili koje raskošno uređena i odiše duhom Sankt Peterburga i Ermitaža.

foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia
foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin (70) i njegova navodna ljubavnica, gimnastičarka Alina Kabajeva (39) žive u tajnoj luksuznoj palati, skrivenoj od sveta sa svojom deci, piše Proect.

 

Kako tvrdi nezavisna medijska grupa Proect, predsednik i njegova navodna partnerka žive oko 400 kilometara severozapadno od Moskve na Putinovom imanju na jezeru Valdaj. 

 

Na imanju čija se vrednost procenjuje na 120 miliona dolara, Kabajeva ima tamo navodno sopstvenu drvenu vilu.

Ova „zlatna kuća“, koja liči na zimsku palatu u Sankt Peterburgu, navodno je izgrađena 1996. godine, ubrzo nakon Putinovog ulaska u politiku.

 

Nakon razvoda od supruge Ljudmile Očeretnaje 2013. godine, navodno je doveo Kabajevu u kuću, a 2020. godine je počeo da gradi kuću za nju.

 

Njihovo ljubavno gnezdo se nalazi na jednakoj udaljenosti od obe njihove kuće i sadrži ogroman banjski kompleks sa solarijumom, krio komorom, bazenom od 25 metara, hamamom, saunom, prostorijom za blato, masažnim kupatilima, kozmetološkim i stomatološkim prostorijama, navodi se u izveštaju.

Ruski predsednik takođe ima svoj oklopni voz koji ga vodi do skrovišta na jezeru kad to želi, a slične privatne stanice su izgrađene za njega i na drugim imanjima. 

 

Kabajeva do svoje kuće može da ode čamcem preko malog kanala do klasičnog dvorskog parka koji se nalazi na parceli od 28 hektara.
 

Ova drvena palata je raskošno uređena i navodno je inspirisana Putinovoj ljubavi prema rodnom Sankt Peterburgu i Ermitažu. 

 

Kitnjasti nameštaj od mahagonija, pozlaćene stolice, sferni luster sa zlatnim listovima koji visi sa plafona samo su deo ovog navodnog tajnog ljubavnog gnezda Putina i Kabajeve. 

 

makonda-tracker